Від кучерів до кіберспорту: про що пишуть у блозі Moyo

Від кучерів до кіберспорту: про що пишуть у блозі Moyo

27 Березня 2023
658
27 Березня 2023
17:51

Від кучерів до кіберспорту: про що пишуть у блозі Moyo

658
Від кучерів до кіберспорту: про що пишуть у блозі Moyo
Від кучерів до кіберспорту: про що пишуть у блозі Moyo

Завдяки блогу інтернет-магазин в очах покупців перетворюється на місце, де можна не тільки вигідно купувати техніку, а й споживати цікавий контент. Наповнення блогу має відповідати інтересам потенційних клієнтів. Для магазину техніки безпрограшна тематика — комп’ютери, смартфони, телевізори, аксесуари для носіння, побутові девайси. Найзручніший формат публікацій — текстовий. Статті можна доповнювати фотознімками, таблицями, схемами та навіть короткими відеороликами. Серед важливих вимог: привабливе оформлення сторінок, зручна навігація, функція пошуку, дії з публікаціями (коментарі, уподобання, поширення). Пізнавальний блог Moyo відповідає всім переліченим критеріям. 

Для зручності всі публікації в блозі об’єднані у категорії за змістом та структурою. 

  • У блоці «Огляди» — пізнавальні інформаційні статті, які розкривають найважливіші особливості цілої категорії чи конкретної моделі техніки. Їхня перевага — неупередженість та об’єктивність.
  • Розділ «Поради» представляє низку корисних рекомендацій та хитриків, які допомагають доглядати за девайсами, своєчасно виявляти збої у їхній роботі, активувати другорядні функції.
  • «Рейтинги» — це підбірки товарів, створені на основі найрізноманітніших критеріїв: від цін до функціональних можливостей. 

Важко знайти таку тему, яка хоча б побіжно не була порушена у блозі Moyo. Тут пишуть:

  • про довговічне та ергономічне кухонне приладдя від перевірених виробників;
  • дрібні гаджети, які допомагають створювати кулінарні шедеври на домашній кухні;
  • велику побутову техніку та особливості її встановлення в умовах дефіциту простору;
  • геймерські гаджети для любителів та професійних кіберспортсменів;
  • пристрої для створення стильних укладок на святкові заходи та кожен день;
  • комп’ютери та периферійне обладнання для дому та офісу;
  • смартфони й аксесуари для них. 

Переваги блогу Moyo

Блог інтернет-магазину орієнтований на широке коло читачів, тому має низку переваг. Серед них:

  1. Велика кількість авторів. У кожного — своя манера та особливий стиль написання статей. Можна слідкувати лише за одним автором або ж читати всі публікації підряд.
  2. Оптимальний розмір текстів. На сайті немає лонгрідів, на прочитання яких потрібно багато часу. В середньому вистачає 5-15 хвилин, залежно від кількості питань, порушених в огляді чи інструкції.
  3. Актуальність. Матеріали відповідають вимогам часу та стосуються товарів, які є у продажі.
  4. Зрозумілість. Тексти написані простою мовою, а складні технічні поняття та абревіатури розшифровуються для читачів, далеких від світу техніки. 
  5. Можливість коментування. Можна залишати в коментарях власні враження від прочитання, рекомендації для авторів або навіть обґрунтовані зауваження.

Вебжурнал виконує відразу декілька функцій: дає відповіді на поширені питання, допомагає швидко та без зайвих зусиль обирати товари, розважає читачів. З іншого боку, він сприяє пошуковому просуванню продукції та полегшує діалог з цільовою аудиторією.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
658
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду