Нові можливості екосистеми Galaxy

Нові можливості екосистеми Galaxy

22 Березня 2023
1029
22 Березня 2023
17:20

Нові можливості екосистеми Galaxy

1029
Нові можливості екосистеми Galaxy
Нові можливості екосистеми Galaxy

З третього березня 2023 року шанувальники продукції компанії Samsung можуть купити в Україні інноваційні флагманські смартфони https://comfy.ua/smartfon/. Інтерес до них збільшився після презентації на лютневій виставці Mobile World Congress у Барселоні. Користувачам доступні три моделі з преміальної лінійки: базова Galaxy S23 з 6,1-дюймовим дисплеєм, топова 6,8-дюймова Ultra і усереднений варіант S23+ з діагоналлю 6,6. На заході був представлений також потужний ноутбук. Для ефективної взаємодії між своїми продуктами вдосконалено екосистему Galaxy. Розглянемо, чому компанія приділяє стільки уваги взаємозв'язку своїх пристроїв.

Екосистема продуктів Samsung

Інновації в електронній техніці спрямовані на поліпшення повсякденного життя людей. Об'єднання різних пристроїв відкриває додаткові можливості під час їхнього використання. Це особливо важливо під час роботи в режимі мультизадачності. Купуючи техніку Samsung Galaxy, можна бути впевненим у її взаємодії. Екосистема створює умови для безконтактного переміщення контенту з будь-якого пристрою:

  1. Усі додатки з телефона (або нещодавні за вибором) без їхнього закриття миттєво з'являються на планшеті. Це зручно, наприклад, якщо в смартфоні отримано посилання на статтю, і хочеться прочитати її на великому екрані ПК.
  2. Звук, завдяки технології Bluetooth Low Energy, перемикається між гаджетами, якщо вони знаходяться недалеко. Можна дивитися фільм на Galaxy Book 3 Ultra, але якщо на смартфон надійде телефонний виклик, звук на ньому ввімкнеться автоматично.
  3. Функція трансляції контенту з телефонів Galaxy серії S23 на екрани інших пристроїв із блокуванням нових повідомлень, що з'являються. Це важливо для збереження конфіденційності.
  4. Копіювання зображень або тексту, перенесення їх на різні екрани. Функція Multi Control дає змогу використовувати одну клавіатуру або мишку для ноутбука, планшета і навіть смартфона.

 

Мультизадачна станція з техніки Samsung Galaxy

Безшовне підключення смартфона до планшета та інших пристроїв однієї серії дає змогу використовувати переваги кожного з гаджетів. Екосистема синхронізує техніку, завдяки чому з'явилися такі можливості:

  1. використання клавіатури Galaxy Book 3 Ultra або іншої моделі цієї лінійки для швидкого текстового набору на телефоні, наприклад, нотатки або довгого повідомлення. Переключитися на дисплей смартфона можна однією комбінацією клавіш. Цей самий спосіб допомагає повернути клавіатуру ПК або планшету.
  2. Перенесення частини екрана з одного мобільного пристрою на інший. Така функція розширює робочий простір і дає змогу проявити творчість. У цьому допоможе також стилус S Pen.
  3. оновлення та збереження нотаток на всіх гаджетах. Це забезпечує технологія Samsung Cloud.
  4. Управління телевізором південнокорейської компанії за допомогою смартфона. Він замінює пульт і дає додаткові можливості.

Техніка серії Galaxy, до якої входять смартфони, мобільні ПК, планшети, бездротові навушники та смарт-годинник, об'єднані в одне сімейство. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1029
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду