Микола Томенко: Янукович готовий "подарувати" Путіну українських хлопців для війни Чечні

27 Жовтня 2004
771
27 Жовтня 2004
13:52

Микола Томенко: Янукович готовий "подарувати" Путіну українських хлопців для війни Чечні

771
Микола Томенко: Янукович готовий "подарувати" Путіну українських хлопців для війни Чечні
Довірена особа Віктора Ющенка, народний депутат Микола Томенко вважає, що Віктор Янукович став "другом" російського президента Володимира Путіна після того, як погодився "відправляти українських солдат в гарячі точки Росії".

Коментуючи виступ російського президента в прямому ефірі на телеканалах України, Томенко зауважив, що повна інформація про кримінальне минуле, зокрема про судимості Януковича, знаходиться не в Україні, а в Міністерстві внутрішніх справ РФ.

"Зрозуміло, що Путін знає про життя Януковича набагато більше, ніж керівництво та громадяни України. Він як кадровий чекіст розумів всі негативні наслідки зближення з людиною, яка свого часу була по інший бік колючого дроту. Але, очевидно, знайшлася одна тема, що зблизила цих двох людей, які досі були по різні сторони. Ця тема – подвійне громадянство", - заявив Микола Томенко.

За його словами, "не є таємницею, що команда Володимира Путіна активно шукає посилення свого людського ресурсу або сил Російської Армії за рахунок сусідніх держав, оскільки ситуація в гарячих точках є вкрай небезпечною і загрозливою". Він також нагадав про те, що зараз у Росії велика кількість дезертирства та відмов росіян служити в армії. "Тому після зустрічі у Москві Віктор Янукович почав активно пропагувати ініціативу подвійного громадянства, яка передбачає виконання військового обов’язку громадянами України, якщо вони в цей час перебувають на території Росії. Очевидно, це і є тим "цікавим подарунком", від якого радіє Володимир Путін. І саме тому він сказав, що піде назустріч, якщо Україна хоче подвійного громадянства", - зазначив Микола Томенко.

"Звичайно, можна зрозуміти Володимира Путіна, який піклується про свої національні інтереси і свої збройні сили, щоб не перебирати друзями. Непокоїть те, що задля перемоги Віктор Янукович і його команда готові віддати наших хлопців в Чечню та інші гарячі точки РФ", - наголосив народний депутат.

"Детектор медіа", за інф.прес-служби М.Томенка
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
за інф,прес-служби М,Томенка
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
771
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду