iPhone вибирають лише через моду?

iPhone вибирають лише через моду?

10 Березня 2023
519
10 Березня 2023
09:15

iPhone вибирають лише через моду?

519
iPhone вибирають лише через моду?
iPhone вибирають лише через моду?

Смартфон iPhone – офіційно найпопулярніший телефон у всьому світі. Для когось це мрія, яка мотивує розвиватися та заробляти більше, для інших – елемент престижу. Але чи справді головна причина його популярності лише у статусі? Однозначно ні. Айфон вибирають за його приголомшливу потужність та розширений функціонал. Пропонуємо ознайомитись з його можливостями детальніше.

Еталонна графіка

Айфон 14 Про отримав фірмовий дисплей Super Retina XDR з неймовірно високою роздільною здатністю та рекордною частотою оновлень в 120 Гц. Зображення виходить максимально деталізованим та реалістичним, що ідеально підходить для роботи з графікою. Щороку екран Айфон визнається найкращим серед мобільних пристроїв за результатами експертиз незалежних лабораторій.

Потужний процесор

Флагмани працюють на основі нових процесорів А16, які отримали на 40% більше потужності, ніж у минулому поколінні. Система машинного навчання Neural Engine, яка дозволяє використовувати певні технології штучного інтелекту, тепер обробляє понад 16 трильйонів операцій кожну секунду. З такою начинкою гаджет може виконувати покадрову обробку відео в режимі реального часу.

Камери для створення професійного контенту

У флагманських моделях вперше роздільна здатність основних камер зросла до 48 Мп, а діафрагми тепер уловлюють на 38% більше світла. Але ключові можливості як завжди ґрунтуються на приголомшливих можливостях програмного забезпечення. Серед найцікавіших режимів можна відзначити макрофотографію, кінематографічний (робить переходи між об'єктами плавними і м'якими) і Center Stage (утримує об'єкти, що рухаються в кадрі). Також варто відзначити нову систему оптичної стабілізації зображення, яка видаляє шуми та перешкоди ще в процесі зйомки.

Супутниковий зв'язок

Вкотре корпорація з Купертіно зробила революцію в ніші мобільних пристроїв. Тепер смартфони підтримують супутниковий зв'язок - поки що тільки в екстрених ситуаціях, але в майбутньому вона буде доступна весь час. Для цієї опції компанія запустила власні супутники до космосу.

Космічні технології

Гаджет отримав сканер LiDAR – розробку, яка спочатку створювалася для військово-промислового комплексу та досліджень NASA. Тепер інновації на вашій службі – покращувати деталізацію зображення, розраховувати відстані та використовувати елементи VRAR реальності без підключення сторонніх пристроїв. Дякуємо за допомогу у підготовці матеріалу інтернет-магазин продукції Apple My Cloud Store.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
519
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду