Що купують найбільше: найпопулярніші планшети у 2023 році

Що купують найбільше: найпопулярніші планшети у 2023 році

2 Березня 2023
1286
2 Березня 2023
11:38

Що купують найбільше: найпопулярніші планшети у 2023 році

1286
Що купують найбільше: найпопулярніші планшети у 2023 році
Що купують найбільше: найпопулярніші планшети у 2023 році

Екстрені вимкнення електроенергії, часті повітряні тривоги, а інколи й необхідність евакуації, змушують українців пристосовуватися до нових реалій буття. Причому робити це потрібно максимально швидко. Робота в інтернеті для багатьох стала звичним способом отримання доходів. Але працювати з дому навряд чи вийде, якщо немає світла й роутер не блимає. Втім, фрілансери знайшли вихід з цієї ситуації: планшет з Блютуз-клавіатурою. Якщо є LTE модуль – ще краще. Використовуємо мобільний інтернет. Якщо ж такого модуля немає, смартфон чудово впорається з функцією мобільного роутера.

iPad – кращий планшет для роботи

Не дивно, що у кінці 2022 та на початку 2023 найбільший попит серед покупців мають планшети з великими дисплеями та потужними процесорами. Перші позиції за кількістю продажів посідає Айпад 9-го покоління зразка 2021 року. Всі звикли, що за iPad доводиться сплачувати кілька десятків тисяч гривень. Але саме iPad 9 10,2” 64 Gb вдало поєднує в собі сучасні характеристики та доступну вартість:

  • A13 Bionic – “яблучний” чипсет, що з’явився ще у 2019 році, але досі впевнено тримає місце серед лідерів за енергоефективністю та швидкодією;
  • яскравий Retina екран з високою щільністю пікселів та налаштуваннями True Tone – добре помітно найменші деталі, а очі не втомлюються, адже кожен в змозі налаштувати відображення під власні преференції;
  • у деяких моделях йде в комплекті клавіатура Smart Keyboard, або її можна купити окремо – доволі компактна, зручна й виконана у формфакторі чохла з підставкою;
  • тривка батарея з функцією швидкого зарядження – 10-12 годин роботи в автономному режимі через мережу Wi-Fi;
  • звісно є ширококутна камера для спілкування, фото та відео.

Отже, у компактному корпусі, що важить лише 500 грамів, отримуємо усе, що потрібно для роботи в інтернеті без світла. Ну, а за ціною це доволі доступний пристрій середнього рівня.

Samsung Galaxy Tab A8 10,5”

“А” означає бюджетну лінійку планшетів Самсунг. Але у Samsung власне розуміння “бюджетності”. Тобто, планшети такого рівня можуть здаватися справжніми флагманами, якщо поруч з ними поставити дійсно бюджетні пристрої на кшталт Prestigio, GoClever чи навіть тих самих Lenovo та Xiaomi.

Саме ця модель Galaxy Tab приваблює покупця завдяки наступним перевагам:

  • процесор середнього класу Unisoc T618 з відеоприскорювачем Mali-G52 MP2 – збалансована оптимальна комбінація для роботи у режимі мультифункціональності;
  • яскравий TFT дисплей з розширенням WUXGA 1900х1200 пікселів;
  • тонкий металевий корпус з вологозахистом;
  • підтримка функцій телефона – ставте сімку й заходьте в інтернет, як зі смартфона;
  • Li-Pol АКБ на 7040 мАг – цілу добу без підзарядження забезпечено.

Є камери, купа різноманітних датчиків. Досить потужний пристрій для людини, що працює дистанційно.

 

Інші популярні планшети у 2023 році

Вибір доволі широкий на будь-який смак, гаманець, та під різні завдання. Варті уваги наступні пристрої: 

  • realme Pad 10,4” та realme Pad Mini 8,7”;
  • Huawei MatePad T10 9,7”;
  • Lenovo Tab M10 3-го та 4-го покоління;
  • Xiaomi Redmi Pad або просто Xiaomi Pad 5 з екранами від десяти дюймів.

Усі ці пристрої є продуктивними, їх можна використовувати для роботи з вимогливими графічними додатками та з пакетами офісних програм Microsoft Office.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1286
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду