Арешт рахунків блокує роботу «5 каналу»!!!- прес-служба каналу

22 Жовтня 2004
1216
22 Жовтня 2004
12:45

Арешт рахунків блокує роботу «5 каналу»!!!- прес-служба каналу

1216
Арешт рахунків блокує роботу «5 каналу»!!!- прес-служба каналу
В прес-релізі, розісланому інформаційною службою "5 каналу" наводиться цитата із заяви В.Сівковича про те, що «було арештовано лише рахунки каналу «НБМ» у «Райфайзенбанку». Інші рахунки каналу в інших банках ніхто не арештовував. Жоден з рахунків телеканалу «Експрес-Інформ», який транслює передачі у Києві взагалі не був арештований". "Таким чином, твердження про те, що арешт частини рахунків блокує роботу «5 каналу» є неправдивим…",- зазначив народний депутат.

"5 канал" подає свою точку зору на реалії навколо всієї ситуації:

"Має місце арешт рахунків ТОВ «Телерадіокомпанії «НБМ» («5 канал») у «Райффайзенбанку», а саме головний поточний гривневий та головний валютний рахунки. Про наслідки арештів для людей не знайомих з функціонуванням телерадіокомпаній, яким виявився і пан Сівкович, повідомляємо:

Арешт рахунків тягне за собою неможливість здійснення платежів телерадіокомпанії з партнерами. Одним з головних пунктів блокування опинилися платежі на компанію «Спейском», яка здійснює вивід сигналу «5 каналу» на супутник AMOS-2, що являється не виконанням ТОВ «Телерадіокомпанії «НБМ» («5 канал») умов Договору. Це може потягнути вимкнення «5 каналу» по всій території України тому що з супутника сигнал каналу потрапляє до телерадіопередавальних центрів (які забезпечують вихід «5 каналу» в ефір), а також до операторів кабельних мереж.

Також арешт головного валютного рахунку робить неможливим отримання від «Централ Райффайзен банку» (Австрія) траншу згідно укладеної з ТОВ «Телерадіокомпанією «НБМ» кредитної угоди, що гальмує стрімкий технічний розвиток «5 каналу».

Для людей, знайомих з фінансово-правовим аспектом діяльності компаній, нагадаємо, що платежі мають здійснюватися тією компанією, з якою укладена Угода.

Тож арешт рахунків блокує роботу «5 каналу»!!!"

"Детектор медіа", за інф. прес-служби "5 каналу"

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1216
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду