detector.media
22.10.2004 12:45
Арешт рахунків блокує роботу «5 каналу»!!!- прес-служба каналу
В прес-релізі, розісланому інформаційною службою "5 каналу" наводиться цитата із заяви В.Сівковича про те, що «було арештовано лише рахунки каналу «НБМ» у «Райфайзенбанку». Інші рахунки каналу в інших банках ніхто не арештовував. Жоден з рахунків телеканалу «Експрес-Інформ», який транслює передачі у Києві взагалі не був арештований". "Таким чином, твердження про те, що арешт частини рахунків блокує роботу «5 каналу» є неправдивим…",- зазначив народний депутат.

"5 канал" подає свою точку зору на реалії навколо всієї ситуації:

"Має місце арешт рахунків ТОВ «Телерадіокомпанії «НБМ» («5 канал») у «Райффайзенбанку», а саме головний поточний гривневий та головний валютний рахунки. Про наслідки арештів для людей не знайомих з функціонуванням телерадіокомпаній, яким виявився і пан Сівкович, повідомляємо:

Арешт рахунків тягне за собою неможливість здійснення платежів телерадіокомпанії з партнерами. Одним з головних пунктів блокування опинилися платежі на компанію «Спейском», яка здійснює вивід сигналу «5 каналу» на супутник AMOS-2, що являється не виконанням ТОВ «Телерадіокомпанії «НБМ» («5 канал») умов Договору. Це може потягнути вимкнення «5 каналу» по всій території України тому що з супутника сигнал каналу потрапляє до телерадіопередавальних центрів (які забезпечують вихід «5 каналу» в ефір), а також до операторів кабельних мереж.

Також арешт головного валютного рахунку робить неможливим отримання від «Централ Райффайзен банку» (Австрія) траншу згідно укладеної з ТОВ «Телерадіокомпанією «НБМ» кредитної угоди, що гальмує стрімкий технічний розвиток «5 каналу».

Для людей, знайомих з фінансово-правовим аспектом діяльності компаній, нагадаємо, що платежі мають здійснюватися тією компанією, з якою укладена Угода.

Тож арешт рахунків блокує роботу «5 каналу»!!!"

"Детектор медіа", за інф. прес-служби "5 каналу"

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY