Різдвяне диво, або яким має бути найсвятковіший десерт для Святвечора?

Різдвяне диво, або яким має бути найсвятковіший десерт для Святвечора?

5 Січня 2023
1186
5 Січня 2023
17:06

Різдвяне диво, або яким має бути найсвятковіший десерт для Святвечора?

1186
Різдвяне диво, або яким має бути найсвятковіший десерт для Святвечора?
Різдвяне диво, або яким має бути найсвятковіший десерт для Святвечора?

Різдво – час, коли у повітрі відчувається атмосфера, яку словами важко пояснити – справжнє передчуття дива.

І скоріше за все тому що Різдво, як жодне інше свято, багате на символічні традиції та обряди. Те, що резонує у серці кожного українця, що відоме усім нам із дитинства: 12 пісних страв на столі, очікування першої зірки на небі, обов’язково кутя, узвар, відвідини хрещених батьків із вечерею... А ще – колядки, рожеві від морозу дитячі щічки та безлімітні смаколики.

Ці найсімейніші дні року так важливо проводити разом із рідними – зібрати усі покоління, згадати тих, кого вже немає поруч із вами та приготувати найсмачніші страви із власного арсеналу. У ці дні ви з головою занурюєтесь у приготування, переживаєте, чи сподобаються хрещеникам подарунки, чи вистачить усім гостям святкової їжі.

А час десерту – фінальний акорд вашої вечері і так хочеться, щоб він запам’ятався і сподобався усім. Здивувати гостей чимось незвичним із «Ласункою» дуже легко – варто лише купити морозиво, та не звичайне морозиво, а цілісінький торт Буржуй «Празький». Погодьтесь, незвично? Але чи можна відмовитися від такого частування, коли це…

  • за смаком –  так схоже на світову кондитерську легенду родом із Чехії
  • за виконанням – ідеально поєднує ванільне і шоколадне морозиво в одному
  • і в якості бонусу – доповнене шоколадними страчателами, фірмовим шоколадним соусом та припорошене натуральним какао

Неперевершена комбінація!

Найближчим людям – тільки справжнє і натуральне. А саме так створюються морозивні дива від «Ласунки» – із найсвіжішого натурального молока та найякіснішого какао.

Цей ванільно-шоколадний смак надовго запам’ятається вашим гостям і стане найсолодшим завершенням такого очікуваного і теплого різдвяного вечора!

Зі святом вас!

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1186
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду