Як підібрати відповідний iPhone 13

Як підібрати відповідний iPhone 13

14 Вересня 2022
709
14 Вересня 2022
09:00

Як підібрати відповідний iPhone 13

709
Телефони від марки Apple не дарма стали найпопулярнішими у світі: потужні процесори, система, що швидко працює, широкі екрани, здатні передавати безліч кольорів і відтінків, і унікальні можливості, притаманні тільки цій марці
Як підібрати відповідний iPhone 13
Як підібрати відповідний iPhone 13

Як підібрати відповідний iPhone

Телефони від марки Apple не дарма стали найпопулярнішими у світі: потужні процесори, система, що швидко працює, широкі екрани, здатні передавати безліч кольорів і відтінків, і унікальні можливості, притаманні тільки цій марці - все це приваблює покупців вже не один десяток років. Компанія пропонує велику різноманітність моделей. Як вибрати iPhone та які головні характеристики смартфона?

Вибір iPhone: на що варто звернути увагу

Серед усіх моделей, що пропонуються маркою Apple. потрібно вибрати ту, яка підходить вам за:

шириною дисплею та габаритами взагалі;

моделлю процесора та його характеристиками;

версію операційної системи;

додатковими функціями, які притаманні саме цій моделі.

У кожну версію виробник додає щось унікальне, якісь нові технології, які можуть спростити користування телефоном.

Важливо, щоб модель була рідкісною (наприклад, застарілої). Купуйте актуальні версії, які є в магазинах усієї країни. Наприклад, Айфон 13 можна купити в мережі магазинів Фокстрот - однієї з найбільших мереж супермаркетів електроніки в Україні.

Чому iPhone буде гарним вибором

По суті цей пристрій багатофункціональний: кожна модель поєднує в собі функції телефону, персонального міні-комп'ютера, аудіо- та відеоплеєра. На новіших iPhone можна навіть відкривати складні програми для обробки фото та відео, а оперативна та фізична пам'ять набагато перевищує таку у конкурентів.

Виходить, цей телефон можна використовувати для дзвінків, спілкування в інтернеті, обробки фотографій та інших медіафайлів, їх створення (камера тут теж досить потужна) та багато іншого. Для кожної нової моделі (і її модифікацій) випускаються свої оновлення: нещодавно новий iPhone здивував усіх кількома камерами, розташованими на задній кришці. Вони забезпечують і високу якість зображення як при фото-, так і відеозйомці.

Тому, вибираючи телефон від Apple, юзер завжди робить для себе непоганий вибір. Компанія відповідально підходить до дотримання стандартів якості та дає користувачам можливість справлятися навіть із найскладнішими завданнями, обходячись лише цим невеликим пристроєм. Обробка медіафайлів на професійному рівні, доступ до інтернету у поєднанні з широким екраном - все це робить iPhone не просто телефоном, а чимось більше.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
709
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду