С 13 сентября М1 начинает показ мультсериала «Симпсоны»«Детектор медіа»

6 Вересня 2004
2403
6 Вересня 2004
15:31

С 13 сентября М1 начинает показ мультсериала «Симпсоны»«Детектор медіа»

2403
С 13 сентября М1 начинает показ мультсериала «Симпсоны»«Детектор медіа»
С 13 сентября с понедельника по пятницу в 7.30 и 21.00 на М1 будет демонстрироваться всемирно известный мультсериал о семействе Симпсонов.

Как сообщает пресс-служба М1, телеканал намерен показать украинцам в течение одного года то, что американские зрители смотрели на своих телеэкранах на протяжении около 15 лет.

«Симпсоны» начали свою «телевизионную карьеру» в 1990 году с коротенького 30-секундного ролика, но уже к середине 90-х успели завоевать сердца телезрителей – 11 полноценных сезонов тому доказательство.

На счету Симпсонов немало престижных наград: пятнадцать Эмми, двенадцать Annie Awards (Энни – мультипликационный "Оскар"), три Genesis awards, три International Monitor Awards и три Environmental Media Awards. «Симпсоны» также признаны лучшим мультипликационным сериалом XX века и удостоены собственной звезды на Аллее Звезд в Голливуде. Один из членов мультипликационного семейства – Барт Симпсон – согласно опросам одного авторитетного издания был назван самым популярным человеком после Принцессы Дианы и Элвиса Пресли.

«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2403
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Виктор
838 дн. тому
2021 год, спасибо большое М1 за счастливое детство
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду