Вітренко виграла справу у газети “Вечерние вести”UNIAN

26 Серпня 2004
918
26 Серпня 2004
17:26

Вітренко виграла справу у газети “Вечерние вести”UNIAN

918
Вітренко виграла справу у газети “Вечерние вести”UNIAN
Кандидат на пост Президента України Наталія Вітренко виграла справу у газети “Вечерние вести”.

Як повідомили УНІАН у прес-службі лідера ПСПУ, сьогодні, 26 серпня, Апеляційний суд м. Києва розглянув скаргу газети “Вечерние вести" на рішення Печерського районного суду столиці від 4 серпня 2004 р., яким газета була зобов'язана опублікувати спростування оприлюдненої нею в №100 за 13 липня 2002 р. неправдиву інформацію члена фракції БЮТ Олександра Турчинова про участь Н.Вітренко у начебто існуючому плані влади про тотальну фальсифікацію виборів.

Рішенням Апеляційного суду столиці скаргу “Вечерних вестей” відхилено. Апеляційний суд також визнав, що Печерський райсуд обґрунтовано зобов'язав газету опублікувати спростування неправдивої інформації про причетність Н.Вітренко до планів фальсифікації виборів.

UNIAN
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
918
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду