Навіщо купувати повне КАСКО?

Навіщо купувати повне КАСКО?

7 Червня 2022
663
7 Червня 2022
12:57

Навіщо купувати повне КАСКО?

663
«Навіщо переплачувати за повне КАСКО? Можна ж просто обережно їздити!», – скажете ви. Ми ж відповімо, що у житті може статися що завгодно, навіть якщо ви найвідповідальніший у світі водій.
Навіщо купувати повне КАСКО?
Навіщо купувати повне КАСКО?

Пошкодити свій автомобіль можна за різних обставин. Незначні дефекти – найкращий із варіантів розвитку подій. Часто власники зазнають фінансових збитків після крадіжки їхнього автомобіля. Саме для таких випадків VUSO пропонує оформити одну з програм КАСКО страхування, яка гарантуватиме вам компенсацію витрат.

КАСКО – один із найпопулярніших видів добровільного страхування. В такий спосіб власники страхують свої автомобілі від ризиків, які можуть нашкодити їм під час використання, а саме: викрадення та повне знищення, часткові пошкодження внаслідок ДТП, протиправні дії третіх осіб, стихійні лиха, пожежі та напади тварин.

Особливо актуальним цей вид страхування є для тих, хто був змушений тимчасово виїхати за межі України. Водію потрібен час на адаптацію до нових дорожніх умов, а найменша його неуважність може закінчитися пошкодженням автівки. В таких випадках страховка – ідеальний помічник, адже вона діє не лише на території України, а й закордоном.

СК VUSO пропонує своїм клієнтам обрати найзручнішу для них страхову програму. Ці програми різняться наявністю додаткових опцій, розміром франшизи та страхових лімітів.

Ви можете придбати пакети КАСКО “Базовий”, “Стандарт” та “Преміум”. Перші два передбачають наявність франшизи: “Базовий” – 3,5% за повне знищення/викрадення та часткові пошкодження, “Стандарт” – 5% та 0,5% відповідно. Програма “Преміум” має нульову франшизу, а це означає, що вам не доведеться самостійно сплачувати частину збитків.

Для всіх пакетів розмір страхової суми складає 350 тис. грн. Страховий тариф складає 1,99% – “Базовий”, 4,74% – “Стандарт”, 8,52% – “Преміум”. 

Базова страховка покриває повне знищення/викрадення та ДТП з 2+ учасниками. Програма “Стандарт” додатково передбачає покриття часткових ушкоджень внаслідок ДТП, стихії, падіння предметів, вибухів, пожежі та дій третіх осіб плюс опції пакета “Базовий”. “Преміум” повністю покриває ваші витрати за вищезгаданими опціями та нещасні випадки при ДТП, пошкодження коліс та моральну шкоду.

Разом зі страховкою ви отримуєте технічний асистанс (Standart PLUS – “Базовий” та “Стандарт”, “Premium” – “Преміум”).

Після оформлення страхового договору ви можете розраховувати на цілодобову підтримку, отримання виплат без довідок із поліції та повний супровід при страховому випадку. 

Стався страховий випадок? Одразу звертайтеся до VUSO. Компанія одразу розпочне процедуру врегулювання страхового випадку. Основною перевагою є можливість дистанційного врегулювання справи: вам не доведеться повертатися в Україну для повного огляду автівки, достатньо буде надати фото та відео пошкоджень у хорошій якості. Після врегулювання вам буде запропоновано два варіанти розв'язання проблеми: отримання компенсації збитків на ваш рахунок або організацію ремонту машини в Україні.

VUSO – надійний помічник відповідальних водіїв. Ви можете повністю довіряти цій страховій компанії, адже відгуки її клієнтів свідчать: понад 90% людей, які скористалися послугами VUSO, задоволені рівнем обслуговування.

Компанію було засновано у 2001 році. Станом на тепер компанія має рейтинг фінансової стійкості «uaAA», який їй було присвоєно у 2019 році. Представництва страховика є у всіх регіонах України. VUSO є членом МТСБУ та УФУ, учасником Угоди про пряме врегулювання збитків та членом Ядерного страхового пула.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
663
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду