Особиста неприязнь прийнятна в аналітичній журналістиці, зауважив Скачко на презентації своєї книги"Детектор медіа"

9 Серпня 2004
619
9 Серпня 2004
15:44

Особиста неприязнь прийнятна в аналітичній журналістиці, зауважив Скачко на презентації своєї книги"Детектор медіа"

619
Особиста неприязнь прийнятна в аналітичній журналістиці, зауважив Скачко на презентації своєї книги"Детектор медіа"
Головний редактор газети "Київський телеграф" Володимир Скачко сьогодні презентував свою книгу "Журналист против "мессии". Фрагменты невосприятия". Тираж книги – 3 тис. екземплярів.

У книзі В.Скачко упорядкував сатиричні твори та публіцистичні статті, здебільшого авторські, які висміюють та критикують діяльність нинішньої опозиції. Особливу увагу Володимир Скачко приділив висвітленню політичної діяльності лідера блоку Наша Україна Віктора Ющенка. Сам В.Скачко часто відверто наголошує, що має особисту неприязнь до Віктора Андрійовича.

На запитання кореспондента "Детектор медіа" про те, чи є припустимим вплив особистої неприязні на роботу журналіста, Володимир Скачко зауважив наступне: "Це неприпустимо в інформаційних жанрах, але озираючись на мій політичний досвід, прийнятно в аналітичному форматі".

Володимир Скачко сподівається, що книга стане успішним бізнес-проектом. І планує працювати над її популяризацією через спеціалізовані агентства.

Денис Іванов, "Детектор медіа"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
619
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду