Шолох спростовує інформацію про надання йому політичного притулку в СШАІМІ

28 Липня 2004
823
28 Липня 2004
17:25

Шолох спростовує інформацію про надання йому політичного притулку в СШАІМІ

823
Шолох спростовує інформацію про надання йому політичного притулку в СШАІМІ
-Коли я прочитав в Інтернеті, нібито отримав політичний притулок, був просто шокований, - сказав в інтерв’ю ІМІ керівник радіо “Континент” Сергій Шолох. – Потім я вирішив, що насправді мушу пишатися українськими журналістами, які знають про мене більше, ніж я сам.

Насправді, як пояснив Сергій, він ніколи не подавав запит на політичний притулок, і тому жодним чином не міг би його отримати. “Наразі я не маю на руках жодного документу про жодний статус, а переповідати усні розмови вважаю некоректним,” – уточнив він.

Пан Шолох також пояснив, що імовірно міг би сподіватись на статус біженця, котрий немає нічого спільного з політичним притулком.

Сергій Шолох перебуває в одній з східноєвропейських країн, його родина, - дружина та три дочки, - і далі живуть у Києві.

ІМІ
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
823
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду