На яких сайтах шукати роботу за кордоном?

На яких сайтах шукати роботу за кордоном?

20 Жовтня 2021
3875
20 Жовтня 2021
09:38

На яких сайтах шукати роботу за кордоном?

3875
На яких сайтах шукати роботу за кордоном?
На яких сайтах шукати роботу за кордоном?

«При працевлаштуванні за кордоном заробітчани незахищені» – розповсюджене, але хибне твердження про трудових мігрантів з України. Збільшений попит на вакансії в Європі, Америці, Ізраїлі спровокований не тільки рівнем заробітної плати та умовами праці. Заробітчани стали більш обізнаними в особливостях пошуку роботи за кордоном, включаючи - які пропозиції є найбільш популярними, які основні вимоги до найманих робітників, чому важливо віддавати перевагу тільки офіційному працевлаштуванню.

Для новачків та вже досвідчених мігрантів важливо знати, як покращити свої навички у працевлаштуванні за кордоном, включаючи - за допомогою яких порталів та агенцій можливо отримати бажану вакансію. Розповімо детальніше про найпопулярніші серед українців платформи та компанії з пошуку роботи в Європі, Америці, Ізраїлі та Азії. 

1. Layboard.com – універсальна платформа з пошуку роботи за кордоном, пропонують понад 100 тисяч вакансій для кандидатів з різним досвідом роботи та рівнем знання іноземних мов. Відбирати пропозиції можливо по країнах, заробітній платі, типу та сфері працевлаштування. Також на сайті можливо ознайомитись із рекомендаціями по підбору роботодавця та особливостям отримання необхідних дозвільних документів. 

2. Totaljobs.com - наймасштабніша платформа з пошуку роботи у Великобританії, наразі пропонують понад 280 тисяч вакансій для місцевого населення та іноземців. На сайті окрім пропозицій від роботодавців опубліковані рекомендації по працевлаштуванню, онлайн курси по підвищенню кваліфікації. 

3. Careersinpoland.com – сайт призначений надавати можливість іноземцям працевлаштуватись у Польщі, орієнтація на кваліфікованих спеціалістів у сферах обслуговування, підприємництва, IT.

4. Glassdoor - портал з анонімними відгуками про міжнародні компанії від колишніх та чинних співробітників. Щотижня публікують понад 500 тисяч вакансій для різнопрофільних спеціалістів, надають можливість ознайомитись із фактичними умовами праці та пропонованим рівнем заробітної плати.

5. Sapbazar - проєкт спрощує пошук найманих працівників, котрі спеціалізуються на розробці програмного забезпечення. Платформа для фрілансерів та роботодавців зі всього світу з суворим дотриманням правил конфіденційності та безпеки.

Агенства з працевлаштування

1. BVS-rabota – кадрова агенція пропонує кваліфіковану допомогу у працевлаштуванні за кордоном громадянам країн СНД. Співпрацюють з перевіреними роботодавцями понад 10 років, мають 30 представництв в Україні та за кордоном. Окрім повного пакета працевлаштування, надають послуги по консультуванню, отриманню гостьової, туристичної візи та інших дозвільних документів.

2. airswift.com – міжнародна компанія спеціалізується на супроводженні та наданні підтримки у роботи проєктів (переважно - у сфері нафтопереробної промисловості). Основний напрямок діяльності - допомога у підбору кваліфікованих кадрів замовникам, консультування та юридичний супровід.

3. Ewl.com.pl – польський посередник, надає можливість працевлаштування в країні іноземцям з України, Молдови, Грузії та інших країн. Також проводять онлайн курси по вивченню польської мови та надають консультації без необхідності відвідувати локальний офіс. 

4. Urban-jobs.net – агенція виступає професійним посередником між клієнтами та роботодавцями по програмі Work and Study. Співпрацюють з кандидатами зі всього світу, з різним досвідом роботи, кваліфікацією та освітою.

5. Workdepartment.pl – агенція по тимчасовій зайнятості в Польщі, працевлаштовують іноземців на сезонну, тимчасову та постійну роботу в країні. Локальний офіс розміщений в місті Білосток.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3875
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду