Професійні рішення pixitmedia та Seagate для роботи з великими масивами мультимедійних даних

Професійні рішення pixitmedia та Seagate для роботи з великими масивами мультимедійних даних

21 Вересня 2021
953
21 Вересня 2021
15:19

Професійні рішення pixitmedia та Seagate для роботи з великими масивами мультимедійних даних

953
Професійні рішення pixitmedia та Seagate для роботи з великими масивами мультимедійних даних
Професійні рішення pixitmedia та Seagate для роботи з великими масивами мультимедійних даних

Для виробників відеопродукції розроблені високотехнологічні професійні рішення, які допомагають за ними працювати: забезпечують управління, зберігання, передачу та інформаційний захист великих обсягів мультимедійних даних. Такі інструменти спрощують інфраструктуру, прискорюють роботу та поєднують творчі можливості окремих фахівців і проєктних команд з створення розважального контенту, а також медіа-компаній.

Виробництво розважального відеоконтенту є складною технологічною задачею, яка потребує багато обчислювальних ресурсів. Десятки та сотні годин відзнятого матеріалу перетворюються на цифрові мультимедійні файли, обсяги яких є вельми значними. Для отримання продукту, готової розважальної програми чи випуску новин, потрібно попередньо обробити великі за обсягом аудіо та відеофайли, осмислити, визначити найважливіші та найцікавіші моменти, поєднати їх так, як задумав режисер та художній керівник проєкту, здійснити озвучування, корекцію і вирівнювання кольорів та, зрештою, фінально змонтувати програми. Процес створення розважального відеоконтенту вимагає одночасної співпраці багатьох людей, які до того ж можуть знаходитися в різних частинах країни та світу.

Поєднавши високотехнологічні розробки компаній pixitmedia та Seagate, можна створити спеціалізовані рішення для управління великими обсягами відеоданих в сфері медіа та розважального мультимедійного контенту. Такі рішення усувають обмеження сучасних технологій та суттєво спрощують роботу творчих працівників над відеопродукцією. Одразу зазначимо, що рішення компаній pixitmedia та Seagate для медіа-компаній мають високу продуктивність та найнижчу оптимальну сукупну вартість володіння.

Програмно визначене сховище pixstor є повнофункціональним рішенням для зберігання даних, оптимізованим для зберігання та передавання великих за обсягом мультимедійних файлів, а також відповідає суворим вимогам процесів виробництва відеопродукції. Ця масштабована мережева система зберігання даних гарантує високу продуктивність роботи, доступність даних, стійкість до відмов та безпеку. Програмно визначене сховище pixstor реалізоване на високопродуктивній паралельній файловій системі, яка забезпечує одночасний високошвидкісний доступ до файлів та додатків одразу багатьом користувачам. Сховище pixstor легко управляє петабайтами даних та мільярдами файлів в єдиному просторі імен. А це дуже зручно в роботі.

Разом з високопродуктивною файловою системою pixstor пропонує потужну функціональність інтелектуального пошуку, аналізу та захисту даних на різних рівнях локальних та віддалених сховищ, а також у хмарі.

Поєднання можливостей програмно визначеного сховища pixstor і систем зберігання даних Seagate Nytro X та Exos X забезпечує високі продуктивність та ємність, а також модульність, найкращу масштабованість та безпеку. Ці системи зберігання даних розраховані на роботу в високонавантажених центрах обробки даних та мають надлишкові накопичувачі. Передбачена можливість гарячої заміни та автоматичного аварійного перемикання. Якщо один з накопичувачів вийде з ладу, система продовжить працювати. Замінити або додати новий накопичувач можна без припинення роботи системи

Система зберігання даних Seagate Nytro X 2U24 на базі масивів флеш-пам'яті призначена для критичних робочих навантажень, які вимагають максимальної продуктивності. Підтримується до 24 надшвидкісних накопичувачів, які забезпечують безперешкодний доступ до даних з затримкою до 250 мікросекунд.

Масив накопичувачів Seagate Exos X 2U12 забезпечує  додатковий захист даних, максимальну ємність і продуктивність за ціною дисків початкового рівня. До масиву можна під’єднати до 120 накопичувачів.

Системи зберігання даних Seagate Nytro X та Exos X забезпечують високу пропускну здатність до 7 ГБ/с при читанні та до 5,5 ГБ/с при записі даних. Вбудована технологія Seagate ADAPT надає можливість в реальному часі структурувати простір в системі зберігання даних, створювати великі високопродуктивні логічні накопичувачі та швидко перебудовувати їх. Диски, які мають Seagate ADAPT, значно зручніші в експлуатації, якщо порівнювати з традиційними RAID-масивами.

Інтелектуальні функції захисту даних реалізовані за допомогою технології Seagate Secure, яка дозволяє безпечно здійснювати операції з файлами, надає інструменти контролю доступу адміністраторам, здійснює самошифрування. В Seagate Secure інтегровані засоби захисту для стійкого і безпечного доступу до файлів, передачі даних і управління ними.

Seagate Nytro X та Exos X надзвичайно надійні системи, які побудовані на якісних, багаторазово перевірених та протестованих компонентах. Виробник гарантує, що 99,999 % часу системи будуть працювати та надаватимуть доступ до даних. Системи майже не вимагають технічної підтримки та обслуговування. Функції управління забезпечують простоту супроводу.

Зазначимо також, що Seagate надає провідну в галузі платформу зберігання ємністю 1,5 петабайта в компактному форм-факторі 5U. А це дозволяє економити місце в дата-центрах.

Зазвичай, в професійних рішеннях для роботи з великими масивами відеоданих  Seagate Nytro X 2U24 є основним сховищем, а дискові масиви Exos X 2U12 та 5U84 допоміжними. На основі Seagate Nytro X створюють сховище даних, які часто використовуються для вимогливих робочих процесів, а саме для обробки відео, корекції кольорів або створення спецефектів. На дискових масивах Exos сумарним обсягом до 1,5 петабайта можна зберігати вже відзняті матеріали.

Разом системи pixstor, Seagate Nytro X та Exos X  забезпечують неперевершену продуктивність роботи,  легкість управління, високий рівень захисту даних за найнижчою для пристроїв такого класу вартістю. 

Додатково зазначимо, що рішення від pixitmedia та Seagate також надають можливість швидко створити власну інфраструктуру зберігання та виконання додатків у приватній хмарі, яка може належати медіа-компанії. Продуктивність такої хмарної інфраструктури буде цілком достатньою для виконання алгоритмів машинного навчання та хмарних контейнерних програм, а також для інших корпоративних додатків, вимогливих до обчислювальних та мережевих ресурсів.

 

На основі технологій компаній pixitmedia та Seagate створено високопродуктивне, містке та безпечне рішення для роботи з великими масивами відеоданих для медіа-компаній, які працюють в сфері ЗМІ та розважальних програм. Рішення має найкращу серед пристроїв аналогічного класу продуктивність та найбільший обсяг простору для зберігання даних. Воно адаптоване до процесів та процедур створення відеопродукції, підтримує спільну роботу віддалених працівників та проєктних команд, а також спрощує інфраструктуру. А творчі працівники отримають потужну інфраструктуру для реалізації проєктів із створення новин та репортажів, художніх та документальних фільмів, навіть із складними спецефектами, рейтингових телевізійних шоу, популярних серіалів та  спортивних програм.

Офіційним дистриб’ютором продукції Seagate в Україні є компанія «АСБІС-Україна».

Дізнайтесь більше або отримайте консультацію - seagate@asbis.ua.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
953
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду