Представники Центру кризової журналістики заявляють, що найближчим часом оприлюднять "результати розслідування обставин убивства Георгія Гонгадзе""Детектор медіа"

28 Травня 2004
634
28 Травня 2004
15:57

Представники Центру кризової журналістики заявляють, що найближчим часом оприлюднять "результати розслідування обставин убивства Георгія Гонгадзе""Детектор медіа"

634
Представники Центру кризової журналістики  заявляють, що найближчим часом оприлюднять  "результати розслідування обставин убивства Георгія Гонгадзе""Детектор медіа"
Представники Центру кризової журналістики заявляють, що найближчим часом оприлюднять "результати розслідування обставин убивства Георгія Гонгадзе".

Крім того, планується оприлюднення "інтимних" подробиць діяльності окремих громадських організацій і того, "що сказав покійник", - йдеться у публікації на сайті Центру.

Чи означає це, що Центр кризової журналістики розпочне реалізацію планів

щодо використання справи Гонгадзе задля дискредитації українських політиків?

Нагадаємо, що у публікаціях "Української правди", які, власне, стали предметом

позову представників Центру М.Самбур та В.Воротніка до цього Інтернет-видання, йшлося про те, що ці особи, начебто, збиралися створити групу журналістів нібито для розслідування справи Гонгадзе, а інформаційні повідомлення про хід розслідування використовувати як елемент публічних спецоперацій проти певних політиків.

Минулого року це у інтерв'ю "Телекритиці", яке не було нами опубліковане, підтвердив і Сергій Шолох, керівник нині закритого радіо „Континент”. Зокрема, він сказав, що начебто ця розмова із М.Самбур відбулася 15 вересня в київському кафе на Подолі. На зустрічі, за словами Шолоха, були присутні, окрім нього, В.Воротнік, В.Бояров (за словами С.Шолоха, той, власне, й приніс М.Самбур в ІМІ листи Гончарова). Присутні, зі слів С.Шолоха, говорили про те, що планують створити бюро журналістських розслідувань "Репортер". Важливо було, щоб назва співпадала із назвою міжнародної організації "Репортери без кордонів".

Зі слів Шолоха, планувалося спочатку "здати" Кравченка та О.Волкова. А потім, начебто,

Є.Марчука, якому, за словами В.Воротніка, сказав С.Шолох минулого року „Телекритиці”, була "відведена інша роль".

Наступного тижня "ТК" планує оприлюднити інтерв'ю з Валерієм Воротніком, темою

розмови з яким стане і це питання.

Інф. "Детектор медіа"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
634
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду