24 канал отримав золоту кнопку на YouTube

24 канал отримав золоту кнопку на YouTube

13 Серпня 2021
8593
13 Серпня 2021
18:17

24 канал отримав золоту кнопку на YouTube

8593
24 канал здобув 1 мільйон підписників на youtube і отримав золоту кнопку.
24 канал отримав золоту кнопку на YouTube
24 канал отримав золоту кнопку на YouTube

Канал заявив, що це важлива віха, оскільки розвиток офіційного youtube-каналу 24 – це частина нової стратегії холдингу.

«Ми більше не орієнтуємося у виробництві контенту лише на 24 канал чи сайт 24tv.ua. Ми працюємо для наших глядачів і читачів, і будемо давати їм новини і корисну інформацію там, де їм зручно її отримувати. І якщо це, в тому числі, і ютуб-канал – то ми будемо мовити і на ютубі», – говорить Роман Андрейко, генеральний директор 24 каналу. 

Так на офіційному youtube -каналі 24 з’явилися проекти, які регулярно виходять спочатку в ютубі, а вже потім – в ефірі 24 каналу. Наприклад, щопонеділка о 19:00 стартує live-стрім Олексія Печія «Теории заговора» про закулісся світової політики. У вівторок о 19:00 – live-шоу БарDuck, де Єгор Скорина разом із гостем без купюр обговорюють внутрішньополітичні події останнього тижня. У середу о 18:45 стрімить Денис Казанський, і це чудова нагода для глядачів отримати відповіді на питання про ситуацію на Донбасі, переговорний процес тощо. 

«Живі стріми на ютубі трохи відрізняються від прямих ефірів на телеканалі, –  говорить Олексій Печій, ведучий новин і автор та ведучий «Теорий заговора» і проекту «WTF», –  під час лайву на ютубі ти одразу бачиш, скільки людей тебе дивиться, росте аудиторія чи, навпаки, відключається, і можеш оперативно міняти тему розмови. Ну і головне – інтерактив, глядачі коментують в реальному часі, ставлять питання, це живий діалог з аудиторією».

Можливістю поспілкуватися зі своєю аудиторію в реальному часі скористалися і проекти, які до цього виходили лише на 24 каналі. Так, проект «Що це було?», ведучим якого є Сергій Лещенко, тепер виходить в прямому ефірі на телеканалі і в youtube, а після – залишається поспілкуватися із тими, хто дивився ефір на youtube. 

«Глядачі оцінили такі можливості інтерактиву, що і дозволило досить швидко збільшити аудиторію youtube-каналу до 1 мільйона підписників.  І це лише початок, переконана команда 24-го».  

Фото: 24 канал 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8593
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду