Апостроф TV розпочав співпрацю з «Лото-Забава»

Апостроф TV розпочав співпрацю з «Лото-Забава»

4 Серпня 2021
10178
4 Серпня 2021
14:00

Апостроф TV розпочав співпрацю з «Лото-Забава»

10178
Також трансляції розіграшів будуть проводитися на офіційних каналах лотереї в YouTube, та Facebook.
Апостроф TV розпочав співпрацю з «Лото-Забава»
Апостроф TV розпочав співпрацю з «Лото-Забава»

1 серпня відома лотерея «Лото-Забава» змінила платформу трансляції розіграшів та перейшла у цифровий формат. Відтепер «Лото-Забава» зосередиться на YouTubeFacebook та цифрових телеканалах, першим з яких став «Апостроф TV». Перший ефір оновленого проекту вже відбувся і мав неабиякий успіх у глядачів.

Відтепер саме на  «Апостроф TV» щонеділі о 9:00 будуть проводитися прямі трансляції розіграшів улюбленої лотереї. 

Також трансляції розіграшів будуть проводитися на офіційних каналах лотереї в YouTube, та Facebook.

«Попередня епоха тривала понад 20 років і за цей час ми встигли реалізувати чимало мрій наших гравців. Окрім того ми зробили мільйонерами вже більше 400 українців! Але час не стоїть на місці. Все навкруги змінюється: технології, формати, стандарти, суспільство. Перехід у цифровий формат – лише перший з багатьох кроків грандіозного плану з перезапуску «Лото-Забава». Для всіх шанувальників лотерей це означає нові формати, нові конкурси та сюрпризи», – зазначили в прес-службі оператора державних лотерей «М.С.Л.»

«Немає сумнівів у тому, що розіграші однієї з найулюбленіших лотерей українців будуть привабливими для  телеглядачів Апостроф ТВ. Протягом багатьох років її трансляції завойовували прихильність постійної та відданої аудиторії, тож ми з оптимізмом та ентузіазмом сприймаємо партнерство з «М.С.Л». Бажаємо глядачам Апостроф ТВ задоволення від переглядів та, безумовно, виграшів!» – повідомила, заступниця Генерального директора «Апостроф TV» з адміністративних питань Юлія Білоруська.

Довідка: Телеканал «Апостроф TV» доступний до перегляду 24 години на добу в провідних кабельних мережах, через провайдерів постачання ТБ-контенту у мережі Інтернет, за допомогою супутникового телебачення, на власному YouTube-каналі і за допомогою Т2 у Києві та Київській області. Засновник та головний натхненник створення Апостроф TV – дипломат Василь Філіпчук.

Графіка: Апостроф TV

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10178
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду