detector.media
04.08.2021 14:00
Апостроф TV розпочав співпрацю з «Лото-Забава»
Апостроф TV розпочав співпрацю з «Лото-Забава»
Також трансляції розіграшів будуть проводитися на офіційних каналах лотереї в YouTube, та Facebook.

1 серпня відома лотерея «Лото-Забава» змінила платформу трансляції розіграшів та перейшла у цифровий формат. Відтепер «Лото-Забава» зосередиться на YouTubeFacebook та цифрових телеканалах, першим з яких став «Апостроф TV». Перший ефір оновленого проекту вже відбувся і мав неабиякий успіх у глядачів.

Відтепер саме на  «Апостроф TV» щонеділі о 9:00 будуть проводитися прямі трансляції розіграшів улюбленої лотереї. 

Також трансляції розіграшів будуть проводитися на офіційних каналах лотереї в YouTube, та Facebook.

«Попередня епоха тривала понад 20 років і за цей час ми встигли реалізувати чимало мрій наших гравців. Окрім того ми зробили мільйонерами вже більше 400 українців! Але час не стоїть на місці. Все навкруги змінюється: технології, формати, стандарти, суспільство. Перехід у цифровий формат – лише перший з багатьох кроків грандіозного плану з перезапуску «Лото-Забава». Для всіх шанувальників лотерей це означає нові формати, нові конкурси та сюрпризи», – зазначили в прес-службі оператора державних лотерей «М.С.Л.»

«Немає сумнівів у тому, що розіграші однієї з найулюбленіших лотерей українців будуть привабливими для  телеглядачів Апостроф ТВ. Протягом багатьох років її трансляції завойовували прихильність постійної та відданої аудиторії, тож ми з оптимізмом та ентузіазмом сприймаємо партнерство з «М.С.Л». Бажаємо глядачам Апостроф ТВ задоволення від переглядів та, безумовно, виграшів!» – повідомила, заступниця Генерального директора «Апостроф TV» з адміністративних питань Юлія Білоруська.

Довідка: Телеканал «Апостроф TV» доступний до перегляду 24 години на добу в провідних кабельних мережах, через провайдерів постачання ТБ-контенту у мережі Інтернет, за допомогою супутникового телебачення, на власному YouTube-каналі і за допомогою Т2 у Києві та Київській області. Засновник та головний натхненник створення Апостроф TV – дипломат Василь Філіпчук.

Графіка: Апостроф TV

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY