E-commerce Digital Day – онлайн-конференція з електронної комерції

E-commerce Digital Day – онлайн-конференція з електронної комерції

4 Серпня 2021
2184
4 Серпня 2021
10:19

E-commerce Digital Day – онлайн-конференція з електронної комерції

2184
E-commerce Digital Day – онлайн-конференція з електронної комерції
E-commerce Digital Day – онлайн-конференція з електронної комерції

У минулому році і так постійно процвітаючий ринок інтернет-торгівлі домігся неймовірних успіхів. Обмеження, пов'язані з Covid-19 істотно прискорили розвиток e-commerce. Зростання ринку склав більше 40%, а кількість грошей, витрачена онлайн - більше 100 млрд грн. Прогнозується, що в 2021 році, сума, витрачена українцями на товари і послуги в інтернеті виросте до 137 млрд грн.

І в той же час, всього лише 9% покупок відбувається онлайн. Але ж частина українських виробників навіть не представлені в інтернеті, і це - найкраща можливість серйозно взятися за онлайн-просування свого бренду.

12 серпня 2021 року відбудеться вже другий E-commerce digital day - онлайн конференція, на якій в супроводі 17 digital-експертів будемо розбирати всі найдрібніші подробиці збільшення продажів, утримання клієнтів, поліпшення ланцюжків поставок і створення ефективної маркетингової стратегії.

Академія інтернет-маркетингу WebPromoExperts зібрали цікаві кейси, перевірені інструменти і кращих експертів. Своїм чесним досвідом поділяться представники топових компаній, які досягли значного успіху на ринку інтернет-торгівлі, а саме: Exist.ua, Vodafone, Фокстрот, Ельдорадо, Intertop Ukraine, Citrus, MOYO, Kasta, USUPSO Ukraine, Укрзолото, Fishki.ua, МебельОк, Wellamart, COLLAR Company та інші.

Спікери готують яскраві інформативні доповіді, графіки, таблички, цифри, кейси, і все, що може бути корисним для застосування в будь-якому онлайн-бізнесі.

Що вас чекає на конференції?

  •  17 півгодинних доповідей з реальними кейсами і особистим досвідом представників інтернет торгівлі;
  •  9,5 годин надихаючих прикладів і свіжих ідей;
  •  можливість задати питання спікеру в чаті;
  •  нетворкінг в закритому Telegram-чаті конференції;
  •  бонуси, акції та подарунки від організатора і партнерів.

На конференції ви дізнаєтесь:

  • які тренди в електронній комерції сьогодні;
  • тенденції ринку e-commerce України;
  • чому варто переходити в e-commerce;
  •  як розвивається ринок електронної комерції в Україні;
  • як обігнати конкурентів на маркетплейсах;
  • тільки унікальні корисні кейси, які раніше не були озвучені.

Конференція стане джерелом практичної інформації для всіх, хто готовий в 2021 році ще більше розширювати онлайн-горизонти і піднімати продажі: для власників та керівників інтернет-магазинів, представників онлайн і офлайн рітейлу, великих постачальників товарів, і інтернет-маркетологів, яким важливо тримати руку на пульсі і отримувати свіжі знання від колег по цеху.

Встигніть зареєструватись на конференцію до 12 серпня та придбати квиток зі знижкою -15% за промокодом e-commerce_day_15

Організатори та спонсори: WebPromoExperts, Webpromo, Collaborator.

Зареєструватися.Вам може бути цікаво: обучение для интернет-маркетолога.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2184
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду