27-30 липня — воркшоп від ADAMI Media Prize та Pitch the Doc із онлайн-пітчингу

27 Липня 2021
1222
27 Липня 2021
13:51

27-30 липня — воркшоп від ADAMI Media Prize та Pitch the Doc із онлайн-пітчингу

1222
27-30 липня — воркшоп від ADAMI Media Prize та Pitch the Doc із онлайн-пітчингу

Премія ADAMI Media Prize та платформа для презентацій Pitch the Doc проведуть воркшоп із онлайн-пітчингу — з 27 по 30 липня кінематографісти з України, Вірменії, Грузії, Азербайджану, Молдови та Білорусі зберуться на чотири дні в студії Film.ua Group у Києві.

Учасники розроблятимуть нові стратегії пітчингу для просування своїх документальних кінопроєктів серед міжнародних лідерів кіноіндустрії через онлайн-платформи та соціальні мережі.

Міжнародне журі відібрало кінопроєкти, ґрунтуючись на їхньому кінематографічному потенціалі та представленому ними культурному різноманітті. Учасників семінару навчатимуть провідні експерти галузі. Вони також візьмуть участь в онлайн майстер-класах від Віталія Манського («Свідки Путіна»), Хелін Геррітсен (фестиваль «GoEast Festival», Вісбаден) та Агнешки Ростропович-Рутковської (компанія «Fine Day Promotion»).

«ADAMI має на меті збільшити висвітлення та підвищити професійний інтерес ЗМІ до міжкультурних питань у країнах Східного партнерства. Конкурси, семінари та освітні заходи від ADAMI Media Prize відкриті для всіх бродкастерів та продюсерів аудіовізуальних ЗМІ, журналістів і кінематографістів із Вірменії, Азербайджану, Білорусі, Грузії, Молдови та України, — йдеться в повідомленні. — Pitch the Doc використовує міжнародні стандарти пітчингу і пропонує професіоналам кіноіндустрії низку корисних функцій, що дозволяють постійно оновлювати продакшн пакети і робити їх доступними для міжнародних лідерів кіноіндустрії».

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1222
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду