detector.media
27.07.2021 13:51
27-30 липня — воркшоп від ADAMI Media Prize та Pitch the Doc із онлайн-пітчингу

Премія ADAMI Media Prize та платформа для презентацій Pitch the Doc проведуть воркшоп із онлайн-пітчингу — з 27 по 30 липня кінематографісти з України, Вірменії, Грузії, Азербайджану, Молдови та Білорусі зберуться на чотири дні в студії Film.ua Group у Києві.

Учасники розроблятимуть нові стратегії пітчингу для просування своїх документальних кінопроєктів серед міжнародних лідерів кіноіндустрії через онлайн-платформи та соціальні мережі.

Міжнародне журі відібрало кінопроєкти, ґрунтуючись на їхньому кінематографічному потенціалі та представленому ними культурному різноманітті. Учасників семінару навчатимуть провідні експерти галузі. Вони також візьмуть участь в онлайн майстер-класах від Віталія Манського («Свідки Путіна»), Хелін Геррітсен (фестиваль «GoEast Festival», Вісбаден) та Агнешки Ростропович-Рутковської (компанія «Fine Day Promotion»).

«ADAMI має на меті збільшити висвітлення та підвищити професійний інтерес ЗМІ до міжкультурних питань у країнах Східного партнерства. Конкурси, семінари та освітні заходи від ADAMI Media Prize відкриті для всіх бродкастерів та продюсерів аудіовізуальних ЗМІ, журналістів і кінематографістів із Вірменії, Азербайджану, Білорусі, Грузії, Молдови та України, — йдеться в повідомленні. — Pitch the Doc використовує міжнародні стандарти пітчингу і пропонує професіоналам кіноіндустрії низку корисних функцій, що дозволяють постійно оновлювати продакшн пакети і робити їх доступними для міжнародних лідерів кіноіндустрії».

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY