5 серпня — прийом заявок на конкурс тревел-грантів на «Львівський медіафорум-2021»

26 Липня 2021
2246
26 Липня 2021
11:20

5 серпня — прийом заявок на конкурс тревел-грантів на «Львівський медіафорум-2021»

2246
Результати відбору оголосять 10 серпня.
5 серпня — прийом заявок на конкурс тревел-грантів на «Львівський медіафорум-2021»

ГО «Львівський медіафорум» оголосило конкурс тревел-грантів на участь у восьмому Lviv Media Forum, що відбудеться 26-28 серпня 2021 року у Львові. Заявки прийматимуть до 23:59 5 серпня 2021 року.

«До участі в конкурсі запрошуємо українських журналістів/-ок та блогерів/-ок віком від 18 років, що мають не менше 2-х років досвіду роботи в медіа та проживають у Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Кіровоградській, Луганській, Миколаївській, Одеській, Полтавській, Сумській, Харківській або Херсонській областях. Перевага надаватиметься журналістам із прифронтових областей», — розповіли організатори.

Грант покриває проживання у Львові з 26 по 28 серпня 2021 року, а також вартість квитка на Львівський медіафорум. Проїзд до Львова та у зворотному напрямку учасники сплачують самостійно.

Реєстрація: заповнити форму за посиланням необхідно до 23:59 5 серпня 2021 року. Відбір учасників відбуватиметься на конкурсній основі. Результати відбору оголосять 10 серпня на сторінках Львівського медіафоруму. Відібрані учасники також отримають електронного листа з подальшими інструкціями.

Якщо у вас виникли запитання, звертайтесь до координаторки проєкту: Наталя Гаврилів havryliv@lvivmediaforum.com.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2246
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду