До 24 липня — прийом заявок на тримісячну навчальну програму MDF для комерційних директорів у медіа

19 Липня 2021
2201
19 Липня 2021
15:32

До 24 липня — прийом заявок на тримісячну навчальну програму MDF для комерційних директорів у медіа

2201
Програма допоможе розібратися в основах медіабізнесу, а також заглибитися у тему розбудови комерційного напряму в медіакомпанії і в ефективному управлінні.
До 24 липня — прийом заявок на тримісячну навчальну програму MDF для комерційних директорів у медіа

Media Development Foundation до 24 липня приймає заявки на тримісячну навчальну програму «Комерційний директор в медіа».

«Вже понад 4 роки ми в Media Development Foundation робимо акселератори для медіаменеджерів. Це річні програми розвитку для керівників та головних редакторів медіакомпаній, де ми допомагаємо їм покращити процеси у своїх організаціях за кількома ключовими напрямами: менеджмент, монетизація, маркетинг та дистрибуція, редакційні процеси. Цього року ми об’єднали акселератори і навчання для менеджменту під брендом CORE. А тепер пішли ще далі — і під цим же брендом запускаємо навчальні програми для людей, які безпосередньо відповідальні за розвиток конкретних напрямів в медіаорганізації. Перша наша програма — це "Комерційний директор в медіа". Ми пропонуємо 10 безкоштовних місць для представників регіональних редакцій. Це буде гібридне навчання: частково офлайн, більшість — в онлайні. У підсумку за три місяці ми допоможемо запустити або налагодити процеси у комерційному відділі. Крім цього, ми пропонуємо учасникам експертну та менторську підтримку у впровадженні змін. Програму запускаємо вже в кінці липня», — розповідає проєктна менеджерка MDF Іра Гоюк.

Програма «Комерційний директор в медіа» складається з шести ключових блоків6

  1. Медіа як бізнес. Двотижнева серія тренінгів з основ медіаменеджменту.
  2. Курс комерційного директора. Чотиритижневий авторський курс для комерційних директорів в медіа.
  3. Офлайн-стажування у комерційному відділі медіакомпанії (3-5 днів, за бажанням).
  4. Онлайн-воркшопи і Q&A з експертами з ринку. А також офлайн-нетворкінг на MezhyhiryaFest 2021, що відбудеться 3-5 вересня.
  5. Місячна підтримка ментора-практика у впровадженні змін, налагодженні комерційних процесів у медіа.
  6. Офлайн-пітчинг проєктної роботи в межах програми, а також плану розвитку комерційного відділу. Ключові експерти програми на пітчингу дадуть зворотний зв’язок на план розвитку напряму.

Автори курсу комерційного директора в медіа: Валерій Гармаш, СЕО медіахолдингу «Make Sense», Ярослав Кобзар, керівник відділу реклами та спецпроєктів видання «Бабель». Ключові експертки та менторки курсу: Катерина Венжик, керівниця відділу нативної реклами у Liga.net, Тетяна Кулькова, Marketing Director FinTech-журналу PaySpace Magazine, Таїсія Гармаш, Commercial Director та керівник відділу продажів сайту міста Слов’янська 6262.com.ua.

Що учасники будуть знати та вміти після програми:

  • розбиратися в основних бізнес-моделях сучасних медіаорганізацій і трендах на медіаринку;
  • налагоджувати роботу відділу продажів в медіа: від впровадження основних бізнес-процесів до налаштування роботи команди, впровадження CRM, співпраці з іншими відділами та фрілансерами;
  • керувати командою: знаходити потрібних людей, ростити професіоналів, розробляти план і бюджет відділу продажів, виставляти KPI і систему мотивацій, впроваджувати зміни;  
  • знати як і вміти продавати послуги і продукти медіа: розробляти медіакіт і цінову політику, розбиратися, якою є вдала і невдала реклама;
  • технологію продажів та основні методи ведення переговорів з партнерами. Як працювати з клієнтами: досліджувати їх, пітчити ідеї та уникати ідей-кліше, вибудовувати стосунки і довіру, працювати з запереченнями;
  • аналізувати дані: використовувати дашборд у роботі і стратегуванні, розуміти, які метрики важливі відділу продажів, а які — клієнтам, і як з ними працювати. 

Більше деталей та реєстрація за посиланням на сайті програми. З будь-яких уточнювальних запитань звертайтеся до проєктної менеджерки MDF Іри Гоюк: irahoiuk21@gmail.com.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2201
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду