detector.media
19.07.2021 15:32
До 24 липня — прийом заявок на тримісячну навчальну програму MDF для комерційних директорів у медіа
Програма допоможе розібратися в основах медіабізнесу, а також заглибитися у тему розбудови комерційного напряму в медіакомпанії і в ефективному управлінні.

Media Development Foundation до 24 липня приймає заявки на тримісячну навчальну програму «Комерційний директор в медіа».

«Вже понад 4 роки ми в Media Development Foundation робимо акселератори для медіаменеджерів. Це річні програми розвитку для керівників та головних редакторів медіакомпаній, де ми допомагаємо їм покращити процеси у своїх організаціях за кількома ключовими напрямами: менеджмент, монетизація, маркетинг та дистрибуція, редакційні процеси. Цього року ми об’єднали акселератори і навчання для менеджменту під брендом CORE. А тепер пішли ще далі — і під цим же брендом запускаємо навчальні програми для людей, які безпосередньо відповідальні за розвиток конкретних напрямів в медіаорганізації. Перша наша програма — це "Комерційний директор в медіа". Ми пропонуємо 10 безкоштовних місць для представників регіональних редакцій. Це буде гібридне навчання: частково офлайн, більшість — в онлайні. У підсумку за три місяці ми допоможемо запустити або налагодити процеси у комерційному відділі. Крім цього, ми пропонуємо учасникам експертну та менторську підтримку у впровадженні змін. Програму запускаємо вже в кінці липня», — розповідає проєктна менеджерка MDF Іра Гоюк.

Програма «Комерційний директор в медіа» складається з шести ключових блоків6

  1. Медіа як бізнес. Двотижнева серія тренінгів з основ медіаменеджменту.
  2. Курс комерційного директора. Чотиритижневий авторський курс для комерційних директорів в медіа.
  3. Офлайн-стажування у комерційному відділі медіакомпанії (3-5 днів, за бажанням).
  4. Онлайн-воркшопи і Q&A з експертами з ринку. А також офлайн-нетворкінг на MezhyhiryaFest 2021, що відбудеться 3-5 вересня.
  5. Місячна підтримка ментора-практика у впровадженні змін, налагодженні комерційних процесів у медіа.
  6. Офлайн-пітчинг проєктної роботи в межах програми, а також плану розвитку комерційного відділу. Ключові експерти програми на пітчингу дадуть зворотний зв’язок на план розвитку напряму.

Автори курсу комерційного директора в медіа: Валерій Гармаш, СЕО медіахолдингу «Make Sense», Ярослав Кобзар, керівник відділу реклами та спецпроєктів видання «Бабель». Ключові експертки та менторки курсу: Катерина Венжик, керівниця відділу нативної реклами у Liga.net, Тетяна Кулькова, Marketing Director FinTech-журналу PaySpace Magazine, Таїсія Гармаш, Commercial Director та керівник відділу продажів сайту міста Слов’янська 6262.com.ua.

Що учасники будуть знати та вміти після програми:

Більше деталей та реєстрація за посиланням на сайті програми. З будь-яких уточнювальних запитань звертайтеся до проєктної менеджерки MDF Іри Гоюк: irahoiuk21@gmail.com.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY