StarLightMedia приєдналась до програми колективної імунізації МОЗ

StarLightMedia приєдналась до програми колективної імунізації МОЗ

9 Липня 2021
1803
9 Липня 2021
18:05

StarLightMedia приєдналась до програми колективної імунізації МОЗ

1803
Імунізація відбувається завдяки програмі колективної вакцинації Міністерства охорони здоров’я.
StarLightMedia приєдналась до програми колективної імунізації МОЗ
StarLightMedia приєдналась до програми колективної імунізації МОЗ

У рамках комплексної програми з підтримки здоров’я співробітників компанія StarLightMedia забезпечила умови для вакцинації колективу від COVID-19.

Вакцинацію здійснює бригада Олександрівської клінічної лікарні м. Києва. Імунізація відбувається завдяки програмі колективної вакцинації Міністерства охорони здоров’я. 

Імунізація співробітників Групи стартувала на початку липня. Щеплення проводиться мобільними бригадами з вакцинації на локаціях медіагрупи. Співробітники компанії отримають обидві дози вакцини. 

«Сьогодні вакцинації співробітників від COVID-19 –  у фокусі уваги StarLightMedia, бо наші люди – найдорожче, що в нас є. Коли з’явилася можливість, ми, як відповідальний роботодавець, одразу подали заявку до МОЗ на участь в імунізації працівників. Тішить, що StarLightMedia – серед українських компаній, що розпочали колективну вакцинацію. Наші колеги продемонстрували особисту відповідальність. Одразу після внутрішньої корпоративної розсилки про старт імунізації на щеплення записалися близько 80% співробітників медіагрупи. Сподіваюся, що наша участь у програмі МОЗ допоможе досягти колективного імунітету й повного подолання вірусу в країні», – прокоментувала Членкиня правління StarLightMedia Тетяна Стрекаль.

Інформація про вакцинацію кожного щепленого співробітника StarLightMedia буде внесена до електронної системи охорони здоров’я та доступна сімейному лікарю. Після завершення курсу імунізації співробітники компанії за потреби зможуть отримати міжнародне свідоцтво про вакцинацію встановленого зразка, звернувшись до свого сімейного лікаря.

StarLightMedia закликає українців бути відповідальними та приєднатися до вакцинації проти коронавірусу.

StarLightMedia – українська медіагрупа, до складу якої входять телеканали ICTV, «Новий», СТБ, ICTV Ukraine, М1, М2, ОЦЕ. Також медіагрупа має власний продакшн StarLight Production, сейлз-хаус StarLight Brand Content, до її складу входить компанія з оренди техніки StarLight Rental та виробник сценічних декорацій StarLight Scenery. Медіагрупа належить українському бізнесмену Віктору Пінчуку. 

Фото: Phil Roeder/Flickr

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1803
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду