Сайт Сьогодні реформував розділ LIFE — тепер із сучасною обкладинкою і концепцією

Сайт Сьогодні реформував розділ LIFE — тепер із сучасною обкладинкою і концепцією

2 Липня 2021
11492
2 Липня 2021
12:41

Сайт Сьогодні реформував розділ LIFE — тепер із сучасною обкладинкою і концепцією

11492
У червні команда «Сьогодні» презентувала редизайн Life Сьогодні, орієнтуючись на потреби сучасного читача.
Сайт Сьогодні реформував розділ LIFE — тепер із сучасною обкладинкою і концепцією
Сайт Сьогодні реформував розділ LIFE — тепер із сучасною обкладинкою і концепцією

Life Сьогодні було повністю переформатовано з метою змінити не тільки дизайн, але й функціонал сайту для зручності користувачів. Команда проєкту підійшла глобально до змін концепції всього проєкту та його структури.

Тепер в лівій колонці сайту —  система віджетів, які в інтерактивному форматі допоможуть визначитися і з блюдом на вечерю, і підкажуть на кого найкраще підписатися в Instagram, і навіть зроблять прогноз на день. Справа на сайті розташована класична стрічка новин. У центрі — основний контент проєкту, де кожен зможе ознайомитися з порядком денним, актуальними трендами та переглянути добірки по тематичним топікам.

Віджетні блоки в лівій колонці — особливість Life Сьогодні. Це спеціальні програми, які виконують багато інтерактивних функцій, у тому числі й рандомайзерів, калькуляторів, галерей.

За допомогою таких віджетів читачі дізнаються багато корисної інформації, а саме про лайфхаки і тренди, про цікаві події на вихідних та про кінопрем'єри. А також згенерувати рандомно тост, поставити важливе питання і отримати відповідь за допомогою кулі з кінострічки «Траса 60», дізнатися, з яким знаком зодіаку ідеальна сумісність, розрахувати індекс маси тіла і навіть кількість калорій в конкретному продукті — тепер це доступно на Life Сьогодні.

Віджети також стають додатковою можливістю й інновацією для комерційних клієнтів. В інтерактивній, зручній формі для користувачів вони будуть популяризувати та просувати будь-який продукт, бренд, послугу клієнта.

Користувачі Instagram звикли до сторіс і в Life Сьогодні є схожа функція на головній сторінці проєкту, а також у кожній з рубрик. Це важливі спецтеми, найгарячіші новини, новини-блискавки, які читач просто не може пропустити! Саме сторіс дозволяють бути у потоці інформації та в курсі трендів.

Серед інших змін — сервіс Лайфхакер. У ньому зібрані популярні лайфхаки і найчастіші запити користувачів в Google, які можна фільтрувати за різними тематичними групами. В рамках сервісу для читачів доступний зворотний зв'язок. Кожен охочий може створити запит з формулюванням «Як?» і отримати експертну відповідь від Life Сьогодні на свій email.

«Після редизайну, Life Сьогодні вже не сайт у класичному розумінні. Це симбіоз соціальних мереж, системи віджетів і сервісних продуктів, як-от Лайфхакер. Команда проєкту Сьогодні створила інноваційний продукт, який розширює межі можливостей і для читачів, і для комерційних клієнтів», — коментує зміни Product Lead Life Сьогодні Анна Ярошенко.

Це не останні реформи, які команда запланувала для проєкту. Life Сьогодні продовжить глобальні структурні та концептуальні зміни. Частина рубрик, які раніше існували, в рамках Life стануть самостійними, повноцінними розділами. Проєкт продовжує активно розвиватися й змінюватися, враховуючи потреби і читачів, і комерційних клієнтів, і діджитальні тенденції.

Скріншот: Life Сьогодні

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11492
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду