detector.media
02.07.2021 12:41
Сайт Сьогодні реформував розділ LIFE — тепер із сучасною обкладинкою і концепцією
Сайт Сьогодні реформував розділ LIFE — тепер із сучасною обкладинкою і концепцією
У червні команда «Сьогодні» презентувала редизайн Life Сьогодні, орієнтуючись на потреби сучасного читача.

Life Сьогодні було повністю переформатовано з метою змінити не тільки дизайн, але й функціонал сайту для зручності користувачів. Команда проєкту підійшла глобально до змін концепції всього проєкту та його структури.

Тепер в лівій колонці сайту —  система віджетів, які в інтерактивному форматі допоможуть визначитися і з блюдом на вечерю, і підкажуть на кого найкраще підписатися в Instagram, і навіть зроблять прогноз на день. Справа на сайті розташована класична стрічка новин. У центрі — основний контент проєкту, де кожен зможе ознайомитися з порядком денним, актуальними трендами та переглянути добірки по тематичним топікам.

Віджетні блоки в лівій колонці — особливість Life Сьогодні. Це спеціальні програми, які виконують багато інтерактивних функцій, у тому числі й рандомайзерів, калькуляторів, галерей.

За допомогою таких віджетів читачі дізнаються багато корисної інформації, а саме про лайфхаки і тренди, про цікаві події на вихідних та про кінопрем'єри. А також згенерувати рандомно тост, поставити важливе питання і отримати відповідь за допомогою кулі з кінострічки «Траса 60», дізнатися, з яким знаком зодіаку ідеальна сумісність, розрахувати індекс маси тіла і навіть кількість калорій в конкретному продукті — тепер це доступно на Life Сьогодні.

Віджети також стають додатковою можливістю й інновацією для комерційних клієнтів. В інтерактивній, зручній формі для користувачів вони будуть популяризувати та просувати будь-який продукт, бренд, послугу клієнта.

Користувачі Instagram звикли до сторіс і в Life Сьогодні є схожа функція на головній сторінці проєкту, а також у кожній з рубрик. Це важливі спецтеми, найгарячіші новини, новини-блискавки, які читач просто не може пропустити! Саме сторіс дозволяють бути у потоці інформації та в курсі трендів.

Серед інших змін — сервіс Лайфхакер. У ньому зібрані популярні лайфхаки і найчастіші запити користувачів в Google, які можна фільтрувати за різними тематичними групами. В рамках сервісу для читачів доступний зворотний зв'язок. Кожен охочий може створити запит з формулюванням «Як?» і отримати експертну відповідь від Life Сьогодні на свій email.

«Після редизайну, Life Сьогодні вже не сайт у класичному розумінні. Це симбіоз соціальних мереж, системи віджетів і сервісних продуктів, як-от Лайфхакер. Команда проєкту Сьогодні створила інноваційний продукт, який розширює межі можливостей і для читачів, і для комерційних клієнтів», — коментує зміни Product Lead Life Сьогодні Анна Ярошенко.

Це не останні реформи, які команда запланувала для проєкту. Life Сьогодні продовжить глобальні структурні та концептуальні зміни. Частина рубрик, які раніше існували, в рамках Life стануть самостійними, повноцінними розділами. Проєкт продовжує активно розвиватися й змінюватися, враховуючи потреби і читачів, і комерційних клієнтів, і діджитальні тенденції.

Скріншот: Life Сьогодні

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY