27 квітня – пресконференція «Напади і тиск на громадських активістів: як змінюється ситуація з початку року?»

23 Квітня 2021
5817
23 Квітня 2021
14:24

27 квітня – пресконференція «Напади і тиск на громадських активістів: як змінюється ситуація з початку року?»

5817
Центр прав людини Zmina також презентує доповідь про тиск на громадських активістів у 2021 році.
27 квітня – пресконференція «Напади і тиск на громадських активістів: як змінюється ситуація з початку року?»

Центр прав людини Zmina 27 квітня о 12:00 проведе онлайн-пресконференція «Напади і тиск на громадських активістів: як змінюється ситуація з початку року?» у межах проєкту «Підвищення ролі та захисту правозахисників в Україні», що фінансується ЄС.

Zmina також презентує моніторингову доповідь щодо переслідувань та викликів, з якими громадські активісти й правозахисники стикалися в першому кварталі 2021 року.

«Учасники брифінгу наведуть статистику випадків тиску та переслідувань активістів з початку 2021 року, поінформують про найрезонансніші випадки за цей період та перебіг розслідувань у цих справах. Також будуть окреслені поточні тренди, що характеризують активізм та правозахист в Україні», – йдеться в повідомленні.

Спікери:

  • Анастасія Москвичова, дослідниця Центру прав людини Zmina;
  • Тетяна Печончик, голова правління Центру прав людини Zminа;
  • Роман Ратушний, голова ініціативи «Захистимо Протасів Яр»;
  • Олег Альохін, голова Асоціації ЛГБТ «ЛІГА» ;
  • Наталія Оніпко, голова благодійного фонду «Запорука».

Модераторка – Людмила Янкіна, координаторка проєктів Центру прав людини Zmina.

Де: у Zoom та на фейсбук-сторінці Центру прав людини Zmina

Коли: 27 квітня о 12:00.

Реєстрація: посиланням. Зареєстровані учасники отримають посилання на Zoom-кімнату на електронну адресу, вказану під час реєстрації.

Мова заходу: українська з синхронним перекладом на англійську всередині Zoom. Трансляція заходу буде доступна на фейсбук-сторінці Zmina українською мовою та англійською згодом у записі на каналах Zmina.

Додаткова інформація: Ірина Іванченко – 099 772 56 67, ii@humanrights.org.ua

Проєкт «Підвищення ролі та захисту правозахисників в Україні» реалізується Центром прав людини Zmina у партнерстві з Нідерландським Гельсінським комітетом за фінансової підтримки Європейського Союзу. Проєкт зосереджується на правовому та оперативному захисті та підтримці правозахисників і антикорупційних активістів в Україні, підтримці позитивної ролі правозахисників у суспільстві та налагодженні зв’язків між ними, збільшенні кількості ефективних розслідувань нападів на правозахисників та активістів тощо. Проєкт триває з 2019 року до 2022 року.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5817
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду