До 30 квітня – прийом заявок на Школу універсальних редакторів

22 Квітня 2021
3127
22 Квітня 2021
16:18

До 30 квітня – прийом заявок на Школу універсальних редакторів

3127
У Школу відберуть лише вісім учнів.
До 30 квітня – прийом заявок на Школу універсальних редакторів

Медіагрупа «Накипіло» за підтримки Deutsche Welle Akademie вдруге оголошує набір на Школу універсальних редакторів. Прийом заявок триватиме до 30 квітня.

Це безкоштовна школа для тих, хто хоче стати головним редактором в своєму медіа або заснувати власне, вона має онлайн лекційну та офлайн практичну частини. 

Курс матиме чотири блоки: «Базова журналістика», «Базова редактура», «Медіаменеджмент», «Digital, аналітика, соцмережі», кожен з яких містить практичну частину. Детальніше про теми та спікерів можна прочитати у програмі.

«Школа універсальних редакторів — це навчальна програма для редакторів регіональних медіа та журналістів-початківців, які бажають поглибити професійні знання або ж відкрити власне медіа. Упродовж шістнадцяти тижнів двадцять тренерів з журналістики, медіаменджменту та діджитал ділитимуться досвідом на онлайнових й офлайнових заняттях. Школа проходить в онлайн та офлайн форматах. Організатори покривають проживання та харчування під час практивної частини в Харкові», – розповіли організатори.

Реєстрація: прийом заявок триватиме до 30 квітня за посиланням. Щоб зареєструватися треба: бути повнолітнім, мати досвід у журналістиці та прагнути розвитку. У другий тур організатори відберуть лише 15 учасників, які пройдуть онлайн-співбесіду. Восьмеро з них стануть учнями Школи.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3127
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду