Парламент просить Кучму звiльнити президента НТКУ Савенкаinterfax

9 Квітня 2004
637
9 Квітня 2004
13:00

Парламент просить Кучму звiльнити президента НТКУ Савенкаinterfax

637
Парламент просить Кучму звiльнити президента НТКУ Савенкаinterfax
Верховна Рада звернеться до президента України Леонiда Кучми з пропозицiєю розглянути питання про службову невiдповiднiсть президента Нацiональної телекомпанiї України Олександра Савенка.

За постанову про iнформацiю президента НТКУ, в якiй мiститься така пропозицiя глави держави, проголосували 299 депутатiв.

Крiм того, парламент вирiшив заслухати в травнi 2004 року звiт глави тимчасової слiдчої комiсiї Верховної Ради з перевiрки дотримання НТКУ вимог законодавства стосовно використання бюджетних коштiв i ведення фiнансово-господарської дiяльностi.

Парламент також зобов'язав НТКУ виконати статтю 9 закону України "Про порядок висвiтлення дiяльностi органiв державної влади та органiв мiсцевого самоврядування в Українi в засобах масової iнформацiї", а також постанову парламенту про порядок висвiтлення роботи 5-ї сесiї Верховної Ради.

interfax
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
637
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду