До законопроекту про полiтреформу парламент, швидше за все, повернеться на наступному пленарному тижнiinterfax

9 Квітня 2004
537
9 Квітня 2004
12:47

До законопроекту про полiтреформу парламент, швидше за все, повернеться на наступному пленарному тижнiinterfax

537
До законопроекту про полiтреформу парламент, швидше за все, повернеться на наступному пленарному тижнiinterfax
У Верховнiй Радi в п'ятницю, швидше за все, не буде нового голосування щодо законопроекту про конституцiйну реформу, повiдомили агентству "Iнтерфакс-Україна" в депутатських колах.

Водночас представник парламентської бiльшостi не виключив, що може бути прийняте рiшення про повернення до розгляду цього законопроекту на наступному пленарному тижнi (20-23 квiтня).

Зараз у Верховнiй Радi вiдбувається засiдання лiдерiв фракцiй i груп у голови парламенту Володимира Литвина.

У п'ятницю на порядку денному засiдання українського парламенту стоять iнформацiя президента Нацiональної телекомпанiї України Олександра Савенка про порядок висвiтлення роботи п'ятої сесiї парламенту, законопроекти про реформування Збройних сил України у другому читаннi, про Фонд держмайна у першому читаннi, змiни до законiв про Центрвиборчком, деякi закони, що стосуються виробництва, експорту та iмпорту CD.

У четвер парламент не пiдтримав законопроект змiн до Конституцiї України. За нього проголосували тiльки 294 народних депутати при необхiдних для остаточного його схвалення 300 голосах.

Координатор парламентської бiльшостi Степан Гавриш заявив, що на голосування в четвер був поставлений не законопроект 4105, схвалений Конституцiйним судом, а "невiдомий, незареєстрований у Верховнiй Радi законопроект" номер 1674-4. Говорячи про те, що робити далi, депутат сказав: "Треба ставити на голосування законопроект 4105". С.Гавриш не виключив, що це буде зроблено вже в п'ятницю.

interfax
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
537
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду