Кучма склав список VIP-пресиforUm

9 Квітня 2004
613
9 Квітня 2004
11:11

Кучма склав список VIP-пресиforUm

613
Кучма склав список VIP-пресиforUm
Президент України Леонід Кучма визначив, що друкованими виданнями для офіційного оприлюднення нормативно-правових актів є «Офіційний вiсник України», «Вiдомостi Верховної Ради України», газета «Президентський вiсник», газета «Урядовій кур’єр», повідомляє прес-служба Президента.

Кучма підписав указ, яким вніс відповідні зміни до свого указу «Про порядок офіційного оприлюднення нормативно-правових актів і вступу їх у силу».

Крім цього, зазначається в указі, якщо нормативно-правовий акт опублікований в газеті «Президентський вiсник» або газеті «Урядовій кур’єр» до його опублікування в «Офiцiйному вiснику України», «Вiдомостях Верховної Ради України», він набирає чинності після опублікування в тій з указаних газет, де він був опублікований раніше, - повідомляє forUm з посиланням на «Трибуну».

forUm
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
613
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду