SWEET.TV розпочав ексклюзивний показ серіалу «З ким поведешся» до прем’єри на телеканалі

SWEET.TV розпочав ексклюзивний показ серіалу «З ким поведешся» до прем’єри на телеканалі

18 Лютого 2021
3792
18 Лютого 2021
18:40

SWEET.TV розпочав ексклюзивний показ серіалу «З ким поведешся» до прем’єри на телеканалі

3792
Національний онлайн-кінотеатр SWEET.TV представляє ексклюзивний допрем’єрний показ серіалу «З ким поведешся» від 1+1. Кожна серія буде з’являтися на сервісі за три дні до її прем’єри на телебаченні та буде доступна безкоштовно в межах підписки тільки для абонентів SWEET.TV. Перша серія відкрилася на платформі 12 лютого.
SWEET.TV розпочав ексклюзивний показ серіалу «З ким поведешся» до прем’єри на телеканалі
SWEET.TV розпочав ексклюзивний показ серіалу «З ким поведешся» до прем’єри на телеканалі

SWEET.TV та телеканал 1+1 презентують ексклюзивну онлайн-прем’єру серіалу «З ким поведешся». Кожен епізод з’являтиметься в онлайн-кінотеатрі за три дні до телепрем’єри та буде доступний у підписці без доплат.

«Для нас дуже важливо ексклюзивно давати абонентам якісний контент українського виробництва. Саме тому ми домовились з 1+1, щоб серіал «З ким поведешся» транслювався тільки на нашому сервісі ще до того, як вийде на самому телеканалі. Одне з наших завдань — давати українцям контент раніше, ніж його побачать інші, та я дуже радію, що нам це вдалося завдяки співробітництву з телеканалом», — зазначив директор SWEET.TV Олександр Резунов.

Подібна колаборація між телеканалом та онлайн-кінотеатром SWEET.TV відбувається вперше. Кейси, коли прем’єра спочатку з’являється в бібліотеці стрімінгових сервісів, а вже потім — в ефірі телеканалу, є новим трендом для української індустрії.

Сюжет розповідає нам історію інтелігентної жінки Марини. Їй 35 років, в неї є затишна квартира та чоловік-банкір, заради якого вона відмовилась від друзів та кар'єри. Та одного дня він зізнається, що він знайшов молоду коханку та хоче розлучитись.

Марина в шоці, сідає за кермо та збиває дівчину на скутері. Поліцейські радять залагодити конфлікт мирним шляхом. Так в розкішній квартирі Марини з’являється повна її протилежність — провінціалка Галина з донькою.

Вони зовсім різні та разом потрапляють у вир неймовірних пригод. Але чи зможуть вони жити під одним дахом?

Роль Марини виконала акторка «Жіночого Кварталу» Ольга Жуковцова, а образ Галини втілила у життя зірка «Великих Вуйок» Лілія Ребрик. Також у серіалі знялися Наталка Денисенко й Андрій Федінчик, зірка «Великих Вуйок» Інна Приходько та інші улюблені актори українців.

Перший епізод серіалу «З ким поведешся» з’явився на SWEET.TV 12 лютого.

Довідка:

SWEET.TV — національний онлайн-кінотеатр із доступом до українського національного і преміального HD-телебачення, українських фільмів, а також рейтингових світових кінохітів від Disney, Universal, Paramount, Sony, Metro-Goldwyn-Mayer та інш. з українською доріжкою. Весь контент можна дивитися в HD якості на будь-яких пристроях (телевізор, планшет, комп'ютер, смартфон). 

Інтерфейс додатку SWEET.TV — один із найбільш дружніх та інтуїтивно-зрозумілих на українському ринку. Робота платформи залишається стабільною  навіть на слабких пристроях та з мінімальною швидкістю інтернету, що дозволяє дивитись фільми, серіали та телеканали навіть у горах чи в дорозі. Також є можливість поставити телеефір на паузу та переглядати передачі у записі впродовж 7 днів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3792
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду