12 лютого – пресконференція Фонду «Демократичні ініціативи» та КМІС про ставлення до COVID-19 та вакцинації

10 Лютого 2021
1346
10 Лютого 2021
10:36

12 лютого – пресконференція Фонду «Демократичні ініціативи» та КМІС про ставлення до COVID-19 та вакцинації

1346
12 лютого – пресконференція Фонду «Демократичні ініціативи» та КМІС про ставлення до COVID-19 та вакцинації

Фонд «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва спільно з Київським міжнародним інститутом соціології 12 лютого о 10:00 проведе пресконференцію «Протидія COVID-19 та вакцинація: як думки українців відрізняються від поглядів жителів інших країн», у межах якої представлять дослідження Міжнародної асоціації Геллап про ставлення до коронавірусної кризи в різних країнах.

«Під час заходу будуть оприлюднені результати глобального дослідження ставлення до коронавірусної кризи, проведеного Міжнародною асоціацією Геллап наприкінці 2020 року. Обстеження охопило 47 країн світу. Всього було опитано 44 796 осіб у 47 країнах світу. У кожній країні протягом жовтня-грудня 2020 року було проведено співбесіду з представницькою вибіркою з приблизно 1000 чоловіків та жінок, або особистим шляхом, телефоном чи через інтернет. Похибка опитування становить від + 3-5% на рівні 95% довіри», – йдеться в повідомленні.

Спікери пресконференції:

  • Володимир Паніотто – генеральний директор Київського міжнародного інституту соціології;
  • Андрій Скіпальський – голова правління ГО «Життя»;
  • Андрій Сухарина– аналітик Фонду «Демократичні ініціативи» ім. Ілька Кучеріва;
  • Ірина Сушко –виконавча директорка «Європа без бар’єрів»;

Модератор: Олексій Гарань – науковий директор Фонду «Демократичні ініціативи» імені Ілька Кучеріва, професор політології НаУКМА

Питання до обговорення:

  1. Ставлення громадян до дій національних урядів під час пандемії коронавірусу: як Україна потрапила у топ 5 країн з найбільш негативною оцінкою дій влади.
  2. Обмеження прав людини заради подолання пандемії: де спостерігається найбільший громадянський спротив і найбільший конформізм.
  3. Загроза від коронавірусу і острах перед вакцинацією: чому громадяни різних країн та регіонів по-різному ставляться до хвороби та вакцин. 

Де: в «Укрінформі» (вул. Б. Хмельницького, 8/16, м. Київ, зал № 2 (поверх 2) та онлайн на ютуб-каналі «Укрінформу».

Коли: 12 лютого з 10:00 до 11:00.

Реєстрація: за посиланням.

Доступ до «Укрінформу» залишається обмеженим (10 осіб) через карантин. При вході в агентство обов'язкове вимірювання температури тіла безконтактним термометром і прохід через дезінфікуючу рамку. Вхід до зали –  у масках та рукавичках. Дотримання дистанції – 1,5 м.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1346
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду