До 2 лютого – реєстрація на дистанційні тренінги з протидії дезінформації, що стосується системи охорони здоров’я

22 Січня 2021
3683
22 Січня 2021
14:16

До 2 лютого – реєстрація на дистанційні тренінги з протидії дезінформації, що стосується системи охорони здоров’я

3683
До 2 лютого – реєстрація на дистанційні тренінги з протидії дезінформації, що стосується системи охорони здоров’я

Американський Фонд цивільних досліджень та розвитку (CRDF Global), від імені Державного департаменту США, пропонує для журналістів та медіафахівців низки країн, і зокрема України, дистанційний тренінг і веб-семінари в режимі реального часу з протидії дезінформації, яка продукується на державному рівні і стосується COVID-19 і охорони громадського здоров’я.

Поєднання попередньо записаних навчальних модулів та веб-семінарів у реальному часі забезпечить учасників тренінгу знаряддям для розуміння наративів, що продукуються на державному рівні, для розпізнавання дезінформаційних кампаній та їх джерел, знаннями, де знаходити надійні джерела інформації, і розумінням методів, що використовуються для оцінки та протидії дезінформації.

Тренінги відбуватимуться у формі 7-9 попередньо записаних модулів, приблизно 15-30 хвилин кожен, а веб-семінари в реальному часі триватимуть приблизно 2,5 години. Тренінг для українських учасників пропонується російською мовою. Щоб узяти участь у тренінгах, необхідно зареєструватися.

Кінцевий термін реєстрації: 2 лютого 2021 року.

Дати проведення попередньо записаних модулів: не пізніше 11 лютого 2021 р., і будуть завершені до початку вебінарів в режимі реального часу

Дати проведення веб-семінарів у реальному часі: 23 лютого для Східної Європи, включаючи Україну, та Центральної Азії; 25 лютого для Південної / Південно-Східної Азії, Близького Сходу / Північної Африки та Африки на південь від Сахари.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3683
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду