До 5 лютого – реєстрація на програму Energy Reporting and Investigation

22 Січня 2021
2675
22 Січня 2021
11:09

До 5 лютого – реєстрація на програму Energy Reporting and Investigation

2675
Навчання безкоштовне.
До 5 лютого – реєстрація на програму Energy Reporting and Investigation

Центр журналістики Київської школи економіки та Dixi Group 12-13 лютого та 5-6 березня 2021 року проведуть практичний курс з енергетичної журналістики Energy Reporting and Investigation.

«4-денний онлайн-курс для журналістів, блогерів, громадських активістів та студентів факультетів журналістики. Навчання 12-13 лютого та 5-6 березня. Лекції та майстер-класи даватимуть експерти DiXi Group та Київської школи економіки, журналісти-розслідувачі та представники державних органів», – йдеться в повідомленні.

Навчання безкоштовне.

Реєстрація: необхідно до 5 лютого включно заповнити анкету на конкурсний відбір. Результати відбору будуть оприлюднені 8 лютого.

Створення цього курсу стало можливим завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID). Думки, викладені під час курсу, є виключною відповідальністю DiXi Group і за жодних обставин не можуть розглядатися як такі, що відображають позицію USAID чи Уряду США. 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2675
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду