SWEET.TV — найкращий провайдер 2020 року за версією 1+1 MEDIA DISTRIBUTION

SWEET.TV — найкращий провайдер 2020 року за версією 1+1 MEDIA DISTRIBUTION

28 Грудня 2020
1466
28 Грудня 2020
10:30

SWEET.TV — найкращий провайдер 2020 року за версією 1+1 MEDIA DISTRIBUTION

1466
Національний онлайн-кінотеатр SWEET.TV став найкращим провайдером 2020 року за версією 1+1 MEDIA DISTRIBUTION. Оціночна комісія гідно оцінила розвиток сервісу за останній рік і проєкти, що були запущені для підтримки українського кіно та кіно українською мовою. Нагороду було вручено 18 грудня.
SWEET.TV — найкращий провайдер 2020 року за версією 1+1 MEDIA DISTRIBUTION
SWEET.TV — найкращий провайдер 2020 року за версією 1+1 MEDIA DISTRIBUTION

Національний онлайн-кінотеатр SWEET.TV отримав нагороду в номінації «Найкращий провайдер 2020 року» від 1+1 MEDIA DISTRIBUTION — одного з найбільших гравців ринку PAY TV України, що входить до медіагрупи 1+1 media. Комісія оцінила професійний підхід у роботі онлайн-кінотеатру, його стрімке зростання впродовж року, інновації та розвиток технічної складової, а також вагомий внесок у популяризацію та створення українського кіно та кіно українською. Результати оголосили 18 грудня. Вручення відбулося під час онлайн-версії щорічної церемонії «Орієнтир на цінності» від 1+1 MEDIA DISTRIBUTION.

«Ми дуже вдячні 1+1 MEDIA DISTRIBUTION за визнання та цю нагороду. Ми кожного дня вдосконалюємо SWEET.TV, щоб кожен глядач міг з задоволенням знайти для себе цікавий, якісний контент і зробити це максимально швидко та зручно. Цього року ми запустили проєкт «Hollywood українською», створили власний Фонд розвитку українського кіно та телебачення, фінансували перший серіал, провели власний хакатон з найбільшим призовим фондом в Україні — 50 000 $ та подарували кращим ІТ-фахівцям поїздку до кремнієвої долини, а також запустили спільний проєкт з Укрзалізницею. Круто, що наш розвиток і внески помітні нашим партнерам і глядачам», — каже директор SWEET.TV Олександр Резунов.

Сервіс постійно вдосконалюється та наповнює свою бібліотеку кращим контентом. 

SWEET.TV — перший український онлайн-кінотеатр, який уклав прямі контракти з голлівудськими кіностудіями Disney, Paramount, Universal, Metro-Goldwyn-Mayer і Sony саме для території України, а не для СНД і Росії. Ці домовленості дали доступ до вихідних файлів фільмів і відкрили можливість створювати україномовний дубляж та озвучку для фільмів, які раніше їх не мали. 

Для цього було створено проєкт «Hollywood українською» від SWEET.TV, в рамках якого власним коштом компанії вже дубльовано трилогії «Матриця» та «Володар перснів», перші три фільми франшизи «Місія: Нездійсненна» та чотири картини «Гаррі Поттера», мультфільм «Мадагаскар» та ін.

Натхненні проєктом «Hollywood українською», SWEET.TV організували Фонд розвитку українського кіно та телебачення куди перераховується по 10 гривень з кожного платного підключення до сервісу. Зібрані кошти спрямовуються на створення нових стрічок та серіалів, один з яких — перша українська ІТ-комедія «Стартапери» — вже є в ексклюзивному доступі в межах підписки на SWEET.TV. 

«Підхід до наповнення бібліотеки фільмів нашого онлайн-кінотеатру — нестандартний. Ми відійшли від класичної концепції з мільйоном маловідомих фільмів і зробили вибір у бік їх якості. На платформі з’являються стрічки з рейтингом IMDb вище 6, і глядачі можуть бути впевнені, що обраний ними фільм однозначно залишить гарне враження. — каже Олександр Резунов, — Також у нашому кінозалі з’являються фільми, що представлені на сервісі ексклюзивно. Наприклад подивитися стрічки «Ціна правди», «Захар Беркут», «Атлантида» та iн. можна тільки на SWEET.TV».

Для того, щоб доступ до крутого та якісного контенту був максимально комфортним, додаток SWEET.TV було розроблено максимально дружнім та інтуїтивно зрозумілим. Дослідження, які провели в онлайн-кінотеатрі, показали, що глядачі знаходять потрібний їм фільм в середньому за 4 хвилини.

Для того, щоб постійно вдосконалюватися, — SWEET.TV інвестують у ІТ-індустрію України.  Компанія організувала Cinema Challenge Hackathon з призовим фондом у 50 000 $ та створила напрям Cinema Tech у найбільшому ІТ-змаганні Європи, а переможці виграли мандрівку до кремнієвої долини, де вони прослухають лекції в університетах Berkeley та Stanford, а також відвідають офіси Facebook, Google, Amazon, Twitter та топових стартапів.

Несподіванкою для всіх українців стала співпраця з Укрзалізницею. З грудня 2020 року в поїздах Інтерсіті та Інтерсіті+ з’явився доступ до контенту SWEET.TV через інтернет. Для цього онлайн-кінотеатр встановлює в потяги власне обладнання та пасажири зможуть насолоджуватися фільмами впродовж усієї поїздки.

SWEET.TV пропонує 100% легальний сервіс, що означає — кожна одиниця контенту з'являється на платформі виключно після підписання угоди з правовласником.

Довідка:

SWEET.TV — національний онлайн-кінотеатр із доступом до українського національного і преміального HD-телебачення, українських фільмів, а також рейтингових світових кінохітів від Disney, Universal, Paramount, Sony, Metro-Goldwyn-Mayer та інш. з українською доріжкою. Весь контент можна дивитися в HD якості на будь-яких пристроях (телевізор, планшет, комп'ютер, смартфон). 

Інтерфейс додатку SWEET.TV — один із найбільш дружніх та інтуїтивно-зрозумілих на українському ринку. Робота платформи залишається стабільною  навіть на слабких пристроях та з мінімальною швидкістю інтернету, що дозволяє дивитись фільми, серіали та телеканали навіть у горах чи в дорозі. Також є можливість поставити телеефір на паузу та переглядати передачі у записі.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Матеріал опубліковано на правах реклами
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
1466
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду