SWEET.TV провів найбільшу «Битву блогерів» в Українському Instagram, щоб зібрати кошти для українського кіно

SWEET.TV провів найбільшу «Битву блогерів» в Українському Instagram, щоб зібрати кошти для українського кіно

25 Грудня 2020
7181
25 Грудня 2020
15:40

SWEET.TV провів найбільшу «Битву блогерів» в Українському Instagram, щоб зібрати кошти для українського кіно

7181
Національний онлайн-кінотеатр SWEET.TV розповів про результати наймасштабнішої битви блогерів за всю історію українського Instagram — вона тривала цілий місяць, залучила більше 30 лідерів думок і охопила 15 мільйонів їхніх підписників.
SWEET.TV провів найбільшу «Битву блогерів» в Українському Instagram, щоб зібрати кошти для українського кіно
SWEET.TV провів найбільшу «Битву блогерів» в Українському Instagram, щоб зібрати кошти для українського кіно

В онлайн-кінотеатрі SWEET.TV дивитися телеканали фільми онлайн поставили собі завдання — привернути увагу українців до підтримки українського кіно та познайомити людей з проєктом «Hollywood українською». В цьому проєкті сервіс за власні кошти створює унікальний, якісний, україномовний дубляж та озвучку культових голлівудських фільмів.

Для того, щоб ці завдання були реалізовані повністю, SWEET.TV вирішив залучити 30 найпопулярніших українських блогерів і 15 мільйонів їхніх підписників.

«Ми дуже раді, що так багато відомих блогерів приєдналися до нас, щоб підтримати український кінематограф, зробити його сильніше і допомогти знімати нове, якісне, а головне — наше, національне кіно. Виявилося, що проблема актуальна та цікава не тільки для нас, а й для багатьох відомих людей і лідерів думок. Круто, що разом ми фінансуємо фільми, які цілком можуть принести Україні «Оскар», зазначив директор SWEET.TV Олександр Резунов.

Підтримка українського кіно надихала блогерів брати участь у проєкті, адже з кожного платного підключення до SWEET.TV — 10 гривень перераховується до Фонду розвитку українського кіно і телебачення (ФРУКТ), роботу якого компанія розпочала цього року.

За механікою проєкту 30 українських блогерів розділилися на 5 команд, кожну з яких очолив свій капітан. Команди змагалися за те, хто з них за місяць залучить найбільше підписників стати абонентами онлайн-кінотеатру SWEET.TV з метою підтримки українського кіно.

Та заохочували людей до проєкту не тільки правильню ідеєю, а й цінними призами від SWEET.TV . Головним призом, який було розіграно серед підписників блогерів, що підключилися до сервісу, став автомобіль MINI Cooper S! Його оримала Альона Рєзнік з Білої Церкви.

Перемогу у баталіях серед блогерів здобула команда Люди з Голівуда. Разом із капітаном до перемоги йшли Ірина Пернаровська, Наталі Мічковська, Настя Єлісєєва, Ігор Коваль та Кирило Скачков.

Люда з Голлівуду та Ірина Пернаровська

«Якщо ми не будемо допомагати його розвитку, на жаль, українське кіно може взагалі зійти нанівець. Треба підтримувати, і я тільки за. Я дивлюсь кіно і українською, і іншими мовами, а от моя маленька дитина дивиться мультики  виключно українською. Тому SWEET.TV в нашій родині був, є і буде!»каже блогерка Люда з Голівуда.

Команда Люди з Голлівуду

Також у проєкті взяли участь Володимир Остапчук, Микита Добринін, Богдан Шелудяк, Ганна Алхім, Свят Бойко та інші відомі українські лідери думок.

Володимир Остапчук та Євген Таллер

«Дуже приємно вражає, що є компанії, які підкреслюють розвиток української мови та українського кіно. До останніх років український дубляж і озвучка розвивались не так, як зараз. Не вистачало фінансування, уваги»,каже шоумен, комік та ведучий Дядя Жора.

Дядя Жора та Наталі Мічковська

Під час «Битви блогерів» учасники вдавалися до незвичайних прийомів: Богдан Буше обіцяв розіграти свій автомобіль, якщо виграє, Люда з Голівуда розігрувала консервацію та пообіцяла віддати 20 000 $ на благодійність.

Докладніше про «Битву блогерів», підтримку українського кіно та проєкт «Hollywood українською» ви можете дізнатися на офіційному сайті SWEET.TV.

Підключайся до SWEET.TV  та отримай шанс виграти телевізор Samsung 4K щодня та квартиру в Києві 31 грудня. Детальніше про акцію

Довідка:

SWEET.TV — національний онлайн-кінотеатр із доступом до українського національного і преміального HD-телебачення, українських фільмів, а також рейтингових світових кінохітів від Disney, Universal, Paramount, Sony, Metro-Goldwyn-Mayer та інш. з українською доріжкою. Весь контент можна дивитися в HD якості на будь-яких пристроях (телевізор, планшет, комп'ютер, смартфон).

Інтерфейс додатку SWEET.TV — один із найбільш дружніх та інтуїтивно-зрозумілих на українському ринку. Робота платформи залишається стабільною  навіть на слабких пристроях та з мінімальною швидкістю інтернету, що дозволяє дивитись фільми, серіали та телеканали навіть у горах чи в дорозі. Також є можливість поставити телеефір на паузу та переглядати передачі у записі впродовж 7 днів.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
Матеріал опубліковано на правах реклами
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7181
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду