18 грудня – онлайн-стрім  «Підсумки року з українськими кінофестивалями»

18 грудня – онлайн-стрім «Підсумки року з українськими кінофестивалями»

11 Грудня 2020
4295
11 Грудня 2020
12:11

18 грудня – онлайн-стрім «Підсумки року з українськими кінофестивалями»

4295
18 грудня – онлайн-стрім  «Підсумки року з українськими кінофестивалями»
18 грудня – онлайн-стрім  «Підсумки року з українськими кінофестивалями»

Що чекати фестивальній аудиторії наступного року? Як загартував 2020-й? 18 грудня о 19:00 Docudays UA проведе онлайн-зустріч, де українські кінофестивалі поділяться досвідом проведення цьогорічних кінофестивалів, викликами, цифрами, результатами і прогнозами.

Docudays UA провів перший в Україні онлайн-фестиваль. Під час послаблення карантину «Молодість» зробила гібридну версію. А згодом Wiz-Art, LINOLEUM і Одеський міжнародний кінофестиваль експериментували в умовах глядацької онлайн-втоми та нещадної конкуренції за їхню увагу. Уцілілі та загартовані, українські кінофестивалі мають що розповісти про 2020 рік. Кожен з відмінною ситуацією та унікальним досвідом.

Спікери: Вікторією Лещенко, програмною директоркою Docudays UA; Глібом Родченковим, PR-директором фестивалю «Молодість»; Юлією Сінькевич, ексгенеральною продюсеркою Одеського міжнародного кінофестивалю; Анастасією Верлинською, директоркою фестивалю актуальної анімації та медіамистецтва LINOLEUM; Ольгою Райтер, програмною директоркою та очільницею маркетингу на фестивалі Wiz-Art.

Трансляцію українською мовою можна буде переглянути на DOCUSPACE, на Youtube-каналі та на фестивальній Facebook-сторінці.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4295
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду