detector.media
11.12.2020 12:11
18 грудня – онлайн-стрім «Підсумки року з українськими кінофестивалями»
18 грудня – онлайн-стрім  «Підсумки року з українськими кінофестивалями»

Що чекати фестивальній аудиторії наступного року? Як загартував 2020-й? 18 грудня о 19:00 Docudays UA проведе онлайн-зустріч, де українські кінофестивалі поділяться досвідом проведення цьогорічних кінофестивалів, викликами, цифрами, результатами і прогнозами.

Docudays UA провів перший в Україні онлайн-фестиваль. Під час послаблення карантину «Молодість» зробила гібридну версію. А згодом Wiz-Art, LINOLEUM і Одеський міжнародний кінофестиваль експериментували в умовах глядацької онлайн-втоми та нещадної конкуренції за їхню увагу. Уцілілі та загартовані, українські кінофестивалі мають що розповісти про 2020 рік. Кожен з відмінною ситуацією та унікальним досвідом.

Спікери: Вікторією Лещенко, програмною директоркою Docudays UA; Глібом Родченковим, PR-директором фестивалю «Молодість»; Юлією Сінькевич, ексгенеральною продюсеркою Одеського міжнародного кінофестивалю; Анастасією Верлинською, директоркою фестивалю актуальної анімації та медіамистецтва LINOLEUM; Ольгою Райтер, програмною директоркою та очільницею маркетингу на фестивалі Wiz-Art.

Трансляцію українською мовою можна буде переглянути на DOCUSPACE, на Youtube-каналі та на фестивальній Facebook-сторінці.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY