До 18 грудня – прийом заявок на тендер ГО «Інтерньюз-Україна» на виконання медіапроєкту

9 Грудня 2020
2940
9 Грудня 2020
14:53

До 18 грудня – прийом заявок на тендер ГО «Інтерньюз-Україна» на виконання медіапроєкту

2940
Підготувати та виготовити проєкту необхідно до 31 січня 2021 року.
До 18 грудня – прийом заявок на тендер ГО «Інтерньюз-Україна» на виконання медіапроєкту

Громадська організація «Інтерньюз-Україна» оголосила тендер на виконання медіапроєкту в національному онлайн-медіа в межах комунікаційної кампанії «Приватизація державного майна». Заявки на участь у тендері приймаються до 18 грудня 2020 року. Про це повідомила ГО «Інтерньюз-Україна».

Мета

Роз’яснення реформи корпоративного управління й, зокрема, процесів приватизації держмайна через онлайн-ресурс privatization.gov.ua та електронну торгову систему Прозорро. Продажі.

Обговорення переваг приватизації збиткових, неефективних та нестратегічних державних об'єктів і залучення нових інвестицій у прозорий та чесний спосіб.

Висвітлення успішних кейсів і пояснення правил аукціонів задля залучення підприємців до малої приватизації. Формування позитивної громадської думки щодо реформи, комунікація переваг прозорої приватизації та перспектив розвитку придбаних державних об'єктів.

Цільові аудиторії: потенційні учасники аукціонів малої приватизації, інвестори, лідери думок, громадські активісти, широка громадськість (українці віком 18–65 років).

Формат: Інтернет-проєкт у загальнонаціональному медіа, що дозволить залучити найбільше представників цільових аудиторій, додаткове просування у соціальних мережах.

Описова частина, фото- та ключовий контент надається замовником (якщо виконавець може виготовити вищезгадані матеріали, просимо відобразити цю частину у вигляді опційних статей бюджету).

Алгоритм співпраці

Переможець тендеру (виконавець) отримує передоплату й починає роботу над імплементацією проєкту. Замовник залишає за собою право відмовитись від продовження співпраці, якщо технічне завдання, строки виконання, якість робіт не будуть відповідати вимогам затвердженого проєкту. У такому випадку співпрацю буде завершено та оголошено новий тендер.

Часові межі

Підготовка та виготовлення проєкту: до 31 січня 2021 року. Наповнення контентом, запуск та просування проєкту: 1 лютого – 31 березня 2021 року. Подання звітності та показників результативності проєкту: до 8 квітня 2021 року.

Організаційно-технічна інформація

1. Складові тендерної пропозиції:

  • опис проєкту (концепція);
  • запропонований бюджет (форма бюджету надана нижче);
  • виробничий план (графік виконання робіт);
  • опис досвіду у сфері виготовлення медіапроєктів та спецпроєктів (портфоліо, резюме основних виконавців);
  • реєстраційні документи;
  • опис досвіду співпраці з громадським сектором або програмами міжнародного співробітництва (буде перевагою).

2. Строки надання тендерної пропозиції:

  • заявки на виконання медіапроєкту приймаються до 18:00, 18 грудня 2020 р. (п’ятниця);
  • заявку необхідно надіслати електронною поштою на адресу: vtokareva@internews.ua з темою листа: «Тендер на виконання медіапроєкту».

3. Оформлення тендерної пропозиції. До участі в оцінці допускаються тендерні пропозиції, які:

  • підготовлені українською мовою,
  • вчасно надіслані електронною поштою.

4. Вимоги до послуг та оплати

  • оплата послуг здійснюється ГО «Інтерньюз Україна» на підставі підписаного з виконавцем договору про надання послуг та кошторису витрат на виробництво, шляхом безготівкового перерахування відповідної суми на рахунок виконавця у гривнях;
  • участь у тендері можуть брати юридичні особи та фізичні особи-підприємці (ФОП) (на загальній системі чи на третій групі спрощеного оподаткування). Для ФОП обов’язкова наявність КВЕДів, які відповідають послугам, зазначеним у тендері.

5. Критерії вибору переможців:

  • відповідність заявки умовам тендерної документації (наявність усіх документів, зазначених у п.1 «Складові тендерної пропозиції»);
  • наявність деталізованого бюджету;
  • наявність графіку виконання;
  • підтверджений досвід у сфері надання послуг;
  • креативна ідея та якість запропонованої концепції втілення медіапроєкту;
  • прогнозоване охоплення ЦА проєкту та показники ефективності;
  • прийнятна ціна та умови надання послуг.

6. Визначення переможців відбудеться після фінансової та технічної оцінки запропонованих пропозицій згідно з критеріями, які зазначені у Тендерній пропозиції.

7. Оприлюднення результату – переможцю тендеру буде надіслано лист електронною поштою з результатами тендеру та відповідною інформацією.

Форма бюджету доступна за посиланням.

Додаткову інформацію можна отримати у координаторки Вікторії Токарєвої за телефоном +380936519444 або е-поштою vtokareva@internews.ua.

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2940
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду