detector.media
09.12.2020 14:53
До 18 грудня – прийом заявок на тендер ГО «Інтерньюз-Україна» на виконання медіапроєкту
Підготувати та виготовити проєкту необхідно до 31 січня 2021 року.

Громадська організація «Інтерньюз-Україна» оголосила тендер на виконання медіапроєкту в національному онлайн-медіа в межах комунікаційної кампанії «Приватизація державного майна». Заявки на участь у тендері приймаються до 18 грудня 2020 року. Про це повідомила ГО «Інтерньюз-Україна».

Мета

Роз’яснення реформи корпоративного управління й, зокрема, процесів приватизації держмайна через онлайн-ресурс privatization.gov.ua та електронну торгову систему Прозорро. Продажі.

Обговорення переваг приватизації збиткових, неефективних та нестратегічних державних об'єктів і залучення нових інвестицій у прозорий та чесний спосіб.

Висвітлення успішних кейсів і пояснення правил аукціонів задля залучення підприємців до малої приватизації. Формування позитивної громадської думки щодо реформи, комунікація переваг прозорої приватизації та перспектив розвитку придбаних державних об'єктів.

Цільові аудиторії: потенційні учасники аукціонів малої приватизації, інвестори, лідери думок, громадські активісти, широка громадськість (українці віком 18–65 років).

Формат: Інтернет-проєкт у загальнонаціональному медіа, що дозволить залучити найбільше представників цільових аудиторій, додаткове просування у соціальних мережах.

Описова частина, фото- та ключовий контент надається замовником (якщо виконавець може виготовити вищезгадані матеріали, просимо відобразити цю частину у вигляді опційних статей бюджету).

Алгоритм співпраці

Переможець тендеру (виконавець) отримує передоплату й починає роботу над імплементацією проєкту. Замовник залишає за собою право відмовитись від продовження співпраці, якщо технічне завдання, строки виконання, якість робіт не будуть відповідати вимогам затвердженого проєкту. У такому випадку співпрацю буде завершено та оголошено новий тендер.

Часові межі

Підготовка та виготовлення проєкту: до 31 січня 2021 року. Наповнення контентом, запуск та просування проєкту: 1 лютого – 31 березня 2021 року. Подання звітності та показників результативності проєкту: до 8 квітня 2021 року.

Організаційно-технічна інформація

1. Складові тендерної пропозиції:

2. Строки надання тендерної пропозиції:

3. Оформлення тендерної пропозиції. До участі в оцінці допускаються тендерні пропозиції, які:

4. Вимоги до послуг та оплати

5. Критерії вибору переможців:

6. Визначення переможців відбудеться після фінансової та технічної оцінки запропонованих пропозицій згідно з критеріями, які зазначені у Тендерній пропозиції.

7. Оприлюднення результату – переможцю тендеру буде надіслано лист електронною поштою з результатами тендеру та відповідною інформацією.

Форма бюджету доступна за посиланням.

Додаткову інформацію можна отримати у координаторки Вікторії Токарєвої за телефоном +380936519444 або е-поштою vtokareva@internews.ua.

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY