"Журналистами года" стали Василий Климчук и Орест Сохар обновлено

15 Березня 2004
2780
15 Березня 2004
12:52

"Журналистами года" стали Василий Климчук и Орест Сохар обновлено

2780
"Журналистами года" стали Василий Климчук и Орест Сохар обновлено
События (2004-03-13 21:00) В Киеве состоялась церемония награждения победителей программы "Человек года–2003" В Киеве во Дворце "Украина" в субботу состоялась очередная церемония награждения победителей программы "Человек года–2003". В номинации "Журналист года" в области электронных СМИ победителем стал ведущий ТРК "Эра" Василий Климчук. Лучшим журналистом в области печатных СМИ признан зам. главного редактора еженедельника "ПиК" Орест Сохар.

Инф. ТРК "Украина"
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2780
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду