25 вересня - онлайн-подія «Тролі проти Заходу: як антизахідні політики в Україні використовують армії тролів для своїх цілей»

23 Вересня 2020
3138
23 Вересня 2020
21:49

25 вересня - онлайн-подія «Тролі проти Заходу: як антизахідні політики в Україні використовують армії тролів для своїх цілей»

3138
25 вересня - онлайн-подія «Тролі проти Заходу: як антизахідні політики в Україні використовують армії тролів для своїх цілей»

Інтерньюз-Україна та UkraineWorld.org запрошують на онлайн-подію «Тролі проти Заходу: як антизахідні політики в Україні використовують армії тролів для своїх цілей».

Вона відбудеться в п’ятницю, 25 вересня, 14:00–15:00 у Zoom (лінк на подію буде надіслано зареєстрованим учасникам). Реєстрація.

В Україні зростає антизахідна пропаганда. Її головні «інфобійці», пов’язані з проросійськими та олігархічними силами в Україні, поширюють меседжі про те, що Україна перебуває під «зовнішнім управлінням» та контролем «західних кураторів», що європейська та євроатлантична інтеграція України є найбільшою загрозою для незалежності України — більшою, ніж російські танки.

Інтерньюз-Україна та UkraineWorld регулярно слідкують за їхніми наративами.

Ці антизахідні гравці мають величезні армії прихильників в інтернеті. У нашому новому дослідженні ми аналізуємо, наскільки реальними є ці армії. Чи дійсно справжні люди ховаються за сторінками їхніх численних фанів у соцмережах.

На онлайн-події будуть презентовані висновки дослідження «Фейкові фанати: Як антизахідні гравці в Україні та Росії використовують армії тролів для просування власних інтересів».

Спікери:

  • Володимир Єрмоленко, директор з аналітики ГО «Інтерньюз-Україна», головний редактор UkraineWorld.org, філософ, письменник;
  • Віталій Рибак, аналітик ГО «Інтерньюз-Україна»;
  • Барбора Маронкова, директорка Центру інформації та документації НАТО в Україні.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3138
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду