detector.media
23.09.2020 21:49
25 вересня - онлайн-подія «Тролі проти Заходу: як антизахідні політики в Україні використовують армії тролів для своїх цілей»

Інтерньюз-Україна та UkraineWorld.org запрошують на онлайн-подію «Тролі проти Заходу: як антизахідні політики в Україні використовують армії тролів для своїх цілей».

Вона відбудеться в п’ятницю, 25 вересня, 14:00–15:00 у Zoom (лінк на подію буде надіслано зареєстрованим учасникам). Реєстрація.

В Україні зростає антизахідна пропаганда. Її головні «інфобійці», пов’язані з проросійськими та олігархічними силами в Україні, поширюють меседжі про те, що Україна перебуває під «зовнішнім управлінням» та контролем «західних кураторів», що європейська та євроатлантична інтеграція України є найбільшою загрозою для незалежності України — більшою, ніж російські танки.

Інтерньюз-Україна та UkraineWorld регулярно слідкують за їхніми наративами.

Ці антизахідні гравці мають величезні армії прихильників в інтернеті. У нашому новому дослідженні ми аналізуємо, наскільки реальними є ці армії. Чи дійсно справжні люди ховаються за сторінками їхніх численних фанів у соцмережах.

На онлайн-події будуть презентовані висновки дослідження «Фейкові фанати: Як антизахідні гравці в Україні та Росії використовують армії тролів для просування власних інтересів».

Спікери:

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY