15 вересня – дискусія «Європейський погляд: хто сьогодні формує нові правила у медіабізнесі?»

14 Вересня 2020
2119
14 Вересня 2020
11:58

15 вересня – дискусія «Європейський погляд: хто сьогодні формує нові правила у медіабізнесі?»

2119
Представники медіакомпаній із ЄС обговорюватимуть розвиток медіасфери під час карантину.
15 вересня – дискусія «Європейський погляд: хто сьогодні формує нові правила у медіабізнесі?»

У межах Kyiv Media Week Special 15 вересня, о 14:10, відбудеться панельна дискусія «Європейський погляд: хто сьогодні формує нові правила у медіабізнесі?», організована за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні.

«Розвиток медіасфери з карантинними обмеженнями набув надшвидкісної динаміки: медіа фактично моделюють картину майбутнього на індивідуальному та глобальному рівнях, ставши ключовими інструментами людської взаємодії. Соціальні медіа створили безпрецедентні в історії можливості для майже безмежного публічного висловлювання та персоналізованого продукування контенту, який в окремих випадках за показниками охоплення аудиторії може конкурувати із корпоративними медійними продуктами. До обговорення цих тем, а також для особливого акценту на європейському досвіді щодо вирішення завдань, які виникають у зв’язку із новими течіями у світовій контент-індустрії, запрошено представників медіакомпаній із ЄС», – йдеться в повідомленні.  

У дискусії візьмуть участь директор BBC Studios Nordic Format & Productions, засновник та CEO компанії Missing Link Media (Данія) Ян Селлінг (Jan Salling); директор France 24 English (Франція) Ґаллагер Фенвік (Gallagher Fenwick); директор Landesstudio Sachsen-Anhalt, ZDF (Німеччина) Андреас Вайзе (Andreas Weise). Розмову модеруватиме експерт з довготермінових стратегій, член Наглядової ради Національної суспільної телерадіокомпанії України Євген Глібовицький.

Участь – безкоштовна

Реєстрація за посиланням.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2119
Теги:
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду