detector.media
14.09.2020 11:58
15 вересня – дискусія «Європейський погляд: хто сьогодні формує нові правила у медіабізнесі?»
Представники медіакомпаній із ЄС обговорюватимуть розвиток медіасфери під час карантину.

У межах Kyiv Media Week Special 15 вересня, о 14:10, відбудеться панельна дискусія «Європейський погляд: хто сьогодні формує нові правила у медіабізнесі?», організована за підтримки Представництва Європейського Союзу в Україні.

«Розвиток медіасфери з карантинними обмеженнями набув надшвидкісної динаміки: медіа фактично моделюють картину майбутнього на індивідуальному та глобальному рівнях, ставши ключовими інструментами людської взаємодії. Соціальні медіа створили безпрецедентні в історії можливості для майже безмежного публічного висловлювання та персоналізованого продукування контенту, який в окремих випадках за показниками охоплення аудиторії може конкурувати із корпоративними медійними продуктами. До обговорення цих тем, а також для особливого акценту на європейському досвіді щодо вирішення завдань, які виникають у зв’язку із новими течіями у світовій контент-індустрії, запрошено представників медіакомпаній із ЄС», – йдеться в повідомленні.  

У дискусії візьмуть участь директор BBC Studios Nordic Format & Productions, засновник та CEO компанії Missing Link Media (Данія) Ян Селлінг (Jan Salling); директор France 24 English (Франція) Ґаллагер Фенвік (Gallagher Fenwick); директор Landesstudio Sachsen-Anhalt, ZDF (Німеччина) Андреас Вайзе (Andreas Weise). Розмову модеруватиме експерт з довготермінових стратегій, член Наглядової ради Національної суспільної телерадіокомпанії України Євген Глібовицький.

Участь – безкоштовна

Реєстрація за посиланням.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY