До 20 вересня – реєстрація на курс про юридичні аспекти бізнесу в сфері ЗМІ

26 Серпня 2020
2350
26 Серпня 2020
17:00

До 20 вересня – реєстрація на курс про юридичні аспекти бізнесу в сфері ЗМІ

2350
Навчання стартує 1 жовтня й триватиме місяць.
До 20 вересня – реєстрація на курс про юридичні аспекти бізнесу в сфері ЗМІ

Інститут права, технологій та інновацій (ILTI) в онлайн-форматі проведе місячний курс про юридичні аспекти бізнесу в сфері ЗМІ та нових медіа. Реєстрація на програму триватиме до 20 вересня.

Для участі запрошують медійників, журналістів, блогерів, медіаменеджерів, власників і головних редакторів ЗМІ, інших представників ринку. У фокусі будуть юридичні знання та навички, необхідні для учасників медіаіндустрії.

«Місія проєкту – поширити кращі ділові практики та стандарти подачі інформації у ЗМІ, підвищити рівень поваги до інтелектуальної власності та конфіденційної інформації у професійній спільноті, забезпечити повагу до прав журналістів та відкритість соціально важливої і публічної інформації. Ми, юристи, допоможемо заробляти на рекламі, не порушуючи конкуренцію, робити піар-кампанії не принижуючи честь, гідність та ділову репутацію, і знизити ризики ведення медійного бізнесу», – розповіла докторка юридичних наук, директорка ТОВ «Інститут права, технологій та інновацій», лідерка проєкту International Creative Law&Business Studios Ольга Сімсон

Головні теми курсу:

  • межі перетину інформаційної безпеки та свободи інформації;
  • техніки інформаційного впливу та перевірка достовірності інформації;
  • стандарти захисту даних у медіа та нові виклики діджиталізації медійного простору;
  • нові медіа формати контенту, соціальні мережі, стримери, блоги;
  • інтелектуальна власність та плагіат у Інтернет ЗМІ та нових медіа;
  • права журналістів та інформаційні права контентмейкерів;
  • захист від дифамації у сфері медіа;
  • розмежування публічного та особистого життя і прайвесі в умовах сучасного світу;
  • реклама та монетизація у медіа.

Окрім медіа-бізнесу, у International Creative Law & Business Studios створені ще три напрямки: для культури й мистецтва, моди та IT-бізнесу. Наприкінці навчання буде проведено хакатон креативних проєктів, на якому всі напрямки об’єднаються задля реалізації ідей у креативних індустріях.

Навчання безкоштовне. Курс почнеться 1 жовтня й триватиме місяць в онлайн-форматі: двічі на тиждень експерти з України, Великої Британії та США навчатимуть слухачів юридичним тонкощам медіаіндустрії в напрямку Media Law & Business, який був розроблений для працівників і власників медіа.

«Перед реєстрацією організатори проєкту проведуть опитування з актуальних юридичних питань у сфері медіабізнесу. Тим, хто пройшов анкетування, надішлють посилання на реєстрацію. Найпопулярніші та найважливіші питання отримають відповіді у практичному керівництві (хендбуці), який отримують всі учасники опитування», – йдеться в повідомленні.

Реєстрація: до 20 вересня, до 23:59, необхідно заповнити аплікаційну форму. За результатами конкурсу буде відібрано 50 учасників

Навчальний проєкт International Creative Law & Business Studios реалізується за підтримки Українського культурного фонду.

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
2350
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду